Ohasis Boutique Suites
- Animatie programma
- Sportfaciliteiten
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementPrachtige kamers20 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 695 Ga naar accommodatieLos Olivos Beach Resort
AppartementPrachtig gelegen20 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 602 Ga naar accommodatieParque Santiago III
AppartementPrachtig gelegen5 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 451 Ga naar accommodatieParque Santiago IV
AppartementPrachtig gelegen11 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf RotterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 533
- Shar24-12-2022
Goed voor een korte vakantie
Over het algemeen een goed appartementencomplex. Mocht je slecht ter been zijn of een slechte conditie hebben dan raad ik je dit complex niet aan. Het is wel een wandeling naar de 3 kamer appartementen. Appartement zelf was goed en ruim. Wij hadden volgens mij een invalidehuisje want de badkamer was minder itt een ander appartement. Supermarkt op loopafstand verder een rustige omgeving. Via het strand kun je wandelen naar de bruisende stad. Taxi kan uiteraard ook. Geen gebruik gemaakt van het restaurant maar de koffie bij het zwembad was heerlijk. Veel speeltuinen in de omgeving en bij het strand. Wij waren er met een 4 en 9 jarige. Er zit een buiten speelhal of 7 loop minuten niet heel groot maar wel een uurtje vermaak.
- Ruimte
- Hygiëne
- Wouter Vonk18-06-2022
Mooi groot complext maar niet klant gericht
Als verrassing ben ik door mijn zus mee op vakantie genomen naar Tenerife. Bij aankomst werden we netjes ontvangen. We zaten in appartement C-9. Een 2 kamer appartement onder in een hoek. Prima bedden en douch. Bij binnen komst zat er een wikkel om de WC waar op stond dat deze was gedesinfecteerd. Tijden naar de WC gaan kwam ik er achter er onder de bril bloed en resten van uitwerpselen zat. Raar als een WC gedesinfecteerd is. We hebben dit door gegeven bij de receptie maar er werd niet direct actie ondernomen omdat er niemand was die dit kon doen. Volgende dag lekker naar strand en bij terugkomst gekeken of de Wc schoon was. Helaas, ondanks dat de bedden appartement schoon gemaakt waren was de WC nog steeds niet schoon. Weer geklaagd. In middels was de man achter de balie niet zo aardig al bij aankomst. Ik kreeg het zelfde antwoord waar ik geen genoegen mee heb genomen. Na bellen met Tui kon het wel opgelost worden?
- Kamers
- Service
- Natuur
- Remko02-06-2012
Mooi, schoon, maar toch geen aanrader
Ja, het is schoon, ruim en het personeel is vriendelijk. Maar wat het voor ons toch minder prettig maakte was de extreme gehorigheid. We zijn een keer van appartement veranderd omdat we jonge mensen naast ons hadden, die op zich niets bijzonders deden, behalve dat ze er andere slaaptijden op nahielden. Je hoort ALLES en HARD. Dit maakt het voor een gezin (ik was er met mijn dochter van 10) minder geschikt. Ik heb de beheerder gevraagd of het geen goed idee is om gezinnen bij elkaar te huisvesten, maar hij ziet hier weinig in. Als je hier niet aan hecht is het een prima verblijf. Bereid je wel voor op een lange wandeling heuvelop. Overigens heb je op het balkon na de middag geen zon meer.
- Hoeveelheid ruimte
- Pernille13-07-2010
Rigtig godt hotel
Har været på familie ferie 3 gange på dette hotel. Alle tider. Poolen er god, betjeningen er god, men restauranten er ikke god. Dejlige lejligheder, som er godt indrettet. Den eneste ulempe ved hotellet er at det ligger højt oppe, så der et godt stykke at gå til vandet, Men helt sikkert et sted vi vil vende tilbage til igen
- Hoeveelheid ruimte
- Kenneth25-01-2010
Personligt aldrig mere
Ligger i udkanten af Los Christianos - i rolige omgivelser.
Egentlig et dejligt sted, store lejligheder, godt indrettet, hyggelig stemning, men det samlede indtryk trækkes ned af de komplet umulige senge, hvor selv et oppusteligt badedyr nok havde været bedre at ligge på, samt det faktum, at jeg kunne høre karkelakkerne løbe rundt på gulvet om natten.
- Rudi27-04-2007
Paar jaar terug al geweest. Luxe en nette appartementen met zeer goede schoonmaak. Is een aantal jaren niet te boeken geweest door anderen dan Scandinaviers. Nu blijkbaar weer wel. NIET geschikt voor slecht ter been. Veel trappenen ver van strand. Weinig horeca in de buurt dus wel rust, voor goed eten is het ff lopen. Leuk zwembad. Pris kwalitiet was goed, ook niet echt super voor kids.
- Mart23-04-2007
Mooi complex, vriendelijk personeel. Ruime appartementen, schoon, groot balkon. Lekker rustig en gezellig. Weinig nederlanders, veel scandinaviërs. Helaas redelijk ver van strand en boulevard. Bovendien ligt het bergop, naar het strand geen probleem, terug een behoorlijke klim. Voor een paar euro brengt de taxi je en er gaat ook een paar keer per dag een hotelbusje op en neer.
- ...15-03-2006
Mooie ruim opgezette appartementen. Wij zaten in een 3-kamer app boven op de berg. Super groot terras met uitzicht op zee. Alles nog nieuw. Lekker fris en schoon. Service was prima, leuk zwembad met terras. Kleinschalig opgezet. 24-uur receptie. 20 minuten lopen maar boulevard. Terug moet je de berg opklimmen. Er is een busje van het complex wat je naar het strand rijdt.
Appartement Ohasis Boutique Suites info
- HotelkluisBeschikbaar (1)
- WisselkantoorBeschikbaar (1)
- LiftenBeschikbaar (1)
- CafeBeschikbaar (1)
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (1)
- CasinoBeschikbaar (1)
- SpelletjeskamerBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met hoge stoelenBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Wlan internetBeschikbaar
- Medische hulpBeschikbaar
- FietsverhuurBeschikbaar
- GarageBeschikbaar
- SpeelplaatsBeschikbaar
- WasseretteBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (2)
- KinderzwembadBeschikbaar (1)
- BinnenzwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- ParasolsBeschikbaar (1)
- SaunaBeschikbaar (1)
- StoombadBeschikbaar (1)
- MassageBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- GolfBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Zonnestudio en/of solariumBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- AerobicsBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)