7.9GoedScore uit 644 reviews

• Kinderzwembad
  • Sportfaciliteiten
  • Aan zee

Omschrijving

De naam van het hotel zegt het al, Hovima La Pinta is een echt familiehotel. Reviewer Jos is erg enthousiast over de verschillende kinderfaciliteiten. Boek bijvoorbeeld een familiekamer. Terwijl de allerkleinsten slapen, kom jij helemaal tot rust aan het zwembad voor de kamer. Ook het personeel is h...

7.9GoedScore uit 669 reviews

Valt tegen
Door Familie op 28-04-2023

Het eten is matig tot slecht. De muziek van de bar links van de kamers tot diep in de nacht is niet prettig met kleine kinderen. De bar bij het zwembad is onderbezet kwa personeel waardoor je lang moet wachten voor een glas drinken. Veel IJs uitverkocht aan de bar. Als gezin hebben we er wel wat van gemaakt ondanks de minpunten.

We hebben allemaal genoten, jammer van de ka
Door Maud Langejan op 01-11-2022

Was een heerlijke week in de herfstvakantie met partner, kinderen en kleinkinderen. Mooie appartementen, lekker eten en leuke animatie. Ligging is geweldig! Enige minpuntje is de muziek van de Kaluna bar!! Van elf uur 's morgens tot elf uur 's avonds. Ik ben dol op muziek, maar waren meer bassen, wat de hele dag door dreunde!! Gelukkig maandag en dinsdag gesloten!!

Tot in de puntjes geregeld én kindvriendelijk!!
Door Marleen op 01-06-2022

Afgelopen week een heerlijk verblijf gehad in familiehotel Hovima La pinta. 4 jaar geleden hier ook geweest en nog steeds is het hotel in alles perfect. We hebben (weer) geen verbeterpunten kunnen bedenken.

Van de animatie, tot de obers in het restaurant en zelfs de schoonmaaksters van de hotelkamers, iedereen binnen dit hotel is geweldig met kinderen! Zo behulpzaam en leuk hoe er met kinderen wordt omgegaan, echt geweldig. De familiekamers bevinden zich aan het zwembad, wat erg fijn is. Een hekje door en je bent bij het zwembad. De kamers worden elke dag schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken. Het eten is uitgebreid en redelijk divers. Genoeg keuze mogelijkheden, ook voor de (jonge) kinderen.

Het peuter zwembad is top, veel speelelementen voor de kleintjes. Verder leuke activiteiten met het animatieteam en elke avond kinderdisco.

Wij hebben enorm genoten en gaan zeker nog eens terug naar dit hotel!

fantástico
Door Klaus op 30-04-2022

Muy buena comida y la animación. Excelente para familias. Frente al mar.

FANTASTISCH
Door Timmermans op 07-03-2022

Wat een fantastisch hotel. Wij hadden een superior kamer met uitzicht op zwembad en zee. Zeer ruime kamer met groot terras. Wij hadden all- inclusive en iedere dag werd koelkast gevuld. Schoonmaak in kamer en gehele hotel is top ! Zeer vriendelijk personeel en animatie voor alle leeftijden. Eten zeer goed, veel en afwisselend. Hotel is een aanrader en wij gaan zeker terug !

Mooi hotel met enkele verbeterpuntjes.
Door Achterhoeker op 27-12-2021

Pluspunten: personeel doet zijn best werkt erg hard, schoon hotel, mooie kamer. Met kerst uitstekend eten met kreeft, verse garnalen, krab. Voor de kleine kids leuke kidsclub kwam onze zoon steeds enthousiast van terug. Trap af en je was op de boulevard met de welbekende souvenierwinkels en dergelijke. Vele verkopers prijzen hun prullaria aan. Minpunten: Borden werden weggehaald terwijl je nog aan het eten was. Eten viel op kerst na wat tegen. Veel klef, vis is oneetbaar, veelal elke dag hetzelfde. Ligbedden werden gereserveerd terwijl dit niet toegestaan is. Poolboy erop aangesproken. Zou handdoeken weghalen als mensen er over uur niet waren. Gebeurde niet. Wij moesten zelfs van onze ligbedden af omdat wij andere handdoeken weg hadden gelegd die er al 3 uur lagen. In de avonden werd er drugs gedeald op de boulevard, verkopers vallen je lastig op het terras, omgeving beetje sleets. Noorden van Tenerife oogt wat netter.

Soort hotel
Appartementenhotel