Vakantiepark info
Animatie programma
Sportfaciliteiten
Minder dan 1km van het strand
Omschrijving
Heerlijk met het hele gezin op pad? Dan is Marinda Garden is een perfecte keus. De verschillende animatieprogramma’s voor kinderen van alle leeftijden houden de kinderen bezig, terwijl jij met een goed boek geniet aan het zwembad. Gaan jullie ook een dag naar het Aquarock waterpark?
Marinda Garden
We hebben genoten in Marinda Garden! Fijne kamer. Lekker, uitgebreid eten. Fijn zwembad, eigenlijk altijd wel ergens een bedje vrij om je spullen neer te leggen. Waterpark er naast is niet groot, verouderd, maar zit bij de prijs in dus leuk om eens naar toe te gaan. Personeel is soms wel wat stug. Eiland is prachtig!
Prachtig sfeervol park.... Keukenkastjes wat oud en gammel maar aangezien je buiten leeft en wij all in hadden hebben wij er geen last van gehad
Wij hebben een prima week gehad.
✅ - fantastisch animatieteam met een leuk avondvullend programma - Cala 'n Bosc is een leuk klein toeristisch dorpje - het aquapark is een leuke toevoeging maar niet heel groot - vriendelijk personeel - ontbijtservice voor vroege vertrekkers
❌ - huisjes en meubilair behoeven aandacht - stoelen in restaurant (dat erg ongezellig was) waren kapot - huisjes raar gesitueerd en lekker buiten zitten voelde niet prettig omdat twee andere huisjes hun ramen op ons zitje uitkwamen - vies water in het zwembad (vettig/troebel) - eentonig eten en meestal lauw of koud - veel ligbedden per m2
In het vliegtuig terug hoorden we dat een aantal mensen ziek was geweest. Eén van ons ook. Oorontsteking (misschien van vies zwembadwater), misselijkheid en diarree. Dat laatste hadden meer mensen gehad.
Veel gezinnen met kleine kinderen!
In de huisjes geweldig goede gratis WiFi!

Marinda Garden
Mooi weer, prima appartement, heerlijk zwembad, leuk waterpark, vriendelijk personeel, gezellig haventje met restaurantjes en winkeltjes vlakbij, wat wil je nog meer? Wij hebben het heel leuk gehad en zouden Marinda Garden zeker aanraden!
Marinda Garden is meer een vakantiepark dan een hotel. Het hotel bestaat uit ruime huisjes. Het ziet er netjes uit. Wij hadden onze 3-jarige in de slaapkamer laten slapen, omdat er geen licht was op het terrasje, waardoor je anders niet in de woonkamer/keuken kon zitten `s avonds. Wij hebben zelf op een ruime slaapbank geslapen. Het zwembad is groter dan verwacht en het waterpark is leuk. Het eten is goed. Elke dag ligt er wel ander eten en het is echt wel warm. Het eten wordt goed aangevuld. Het animatieteam bestaat uit 5 leuke jongeren, allemaal heel enthousiast, wat een leuke sfeer geeft. Mijn zoontje was dol op de mini disco, waar het animatieteam een leuke show omheen maakte. Vlakbij het hotel ligt een heel leuk haventje met veel terrassen en winkels. Ciutadella is een leuke stad en met de bus goed te doen. Verder is er niet veel te doen in de buurt, wat wel jammer is. Let op: niet alles all in! En snacks altijd hetzelfde, jammer.
Wij hebben genoten in Marinda garden. De premium kamer heeft hier zeker aan bijgedragen. De premium kamers hebben een tuin met ligbedden en dit was ideaal tijdens de slaapjes van ons zoontje. In de tuin konden de kinderen ook leuk spelen. Wij zaten in kamer 404, rustig gelegen echt een aanrader. Ontbijt was uitgebreid en voor ieder wat wils. Zwembad netjes onderhouden. Meerwaarde is ook het gratis gebruik maken van het aquapark, hier is ook een fijn kinderbad. S avonds aten wij in de gezellige haven die op loopafstand is. Het strand is 15 min lopen. Personeel is erg vriendelijk en er is een leuke animatie. Het hotel is wat ons betreft een aanrader,wij komen zeker terug.
Soort hotel
Kindvriendelijk | Beschikbaar |