Fariones
Kinderopvang
Bubbelbad
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Op loopafstand van het oude centrum en de gezellige boulevard ligt Appartement Fariones op Lanzarote. Het complex wordt goed onderhouden en personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook is het kindvriendelijk en is er leuke animatie. Heel bijzonder zijn de lavatunnels in het noorden en het Timanf...
Boek met andere aanbieders
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementPrachtig gelegen18 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 523 Ga naar accommodatieOasis Lanz Beach Mate
AppartementGoed eten8 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogiesp.p. vanaf€ 651 Ga naar accommodatieBarcarola Club
AppartementZeer goede service7 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf RotterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 557 Ga naar accommodatieGuinate Club
AppartementPrachtige kamers2 juli (8 dagen)Incl. vlucht vanaf RotterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 583
Aan 2 kanten bouwwerkzaamheden. De hele dag lawaai. Niet mijn idee van een fijne vakantie. Normaal word je hiervan wel op de hoogte gesteld en word de mogelijkheid geboden om om te boeken. Tui heeft echter niets van zich laten horen. Vanaf de vakantie geklaagd en bij thuiskomst klacht ingediend. Zeggen gewoon dat het buiten het park is en dat ze er niks aan kunnen doen. Ook nog zeggen dat ze dat vantevoren aangeven naar de gasten. Bij ons beslist niet aangegeven anders hadden we zeker omgeboekt. Veel te weinig bedjes bij het zwembad. Je moet vroeg op als je bij het zwembad wil liggen en je moet je bedje bewaken. Op dakterras veel handdoekenleggers die wel bedjes bezet houden maar er nauwelijks of pas na de middag komen liggen. Word ook niks aan gedaan. Als je niet vroeg bent kun je gewoon nergens liggen. Erg slecht geregeld. Appartementen zijn goed. Schoonmaak is ook goed.
Leuke ruime appartementen met balkon of terras, opgelet niet alle appartementen hebben airco. Wij hadden zelf standaard appartement op gelijkvloers met terras dicht bij ingang, wat ook betekent dat andere mensen alsmaar langslopen. Persoonlijk vond ik matras te hard maar even melden bij de receptie en er wordt een zachte topmatras op je bed gelegd. Super ! Het ontbijt was heerlijk uitgebreid in buffetvorm en lekkere koffie op gezellige lokatie, mogelijkheid tot zowel binnen als buiten zitten. Mooi zwembad + dakterras met jacuzzi. Diverse restaurantjes in de omgeving maar ook mogelijk wat ter plaatse te bestellen als lunch.. Het complex ligt aan steilere weg omhoog maar toch niet zo ver (of zo hoog) dat het niet te doen is. Het viel ons in elk geval best mee ! Alles samen genomen superlocatie ! Openbaar vervoer bus vlakbij en goedkoop. gewoon op de bus betalen, geen briefjes groter dan 10 euro. Heel makkelijk.
Vriendelijke mensen. De appartementen met airco zijn het slechtst gelegen, uitzicht op muur en je hoort van vroeg tot laat de afzuiginstallatie van het naastgelegen restaurant. Verder is alles oud, echt oud!!
Fariones
we waren met 5 personen en onze kamer naast het zwembad zag er prima uit. Ligging van appartement is perfect want je bent dichtbij de boulevard met alle restaurantjes, de zee en de oude haven. Het ontbijt is zeer uitgebreid en zeker een aanrader. Schoonmaak, bediening en receptie waren bij ons zeer behulpzaam. We hebben hier een hele mooie week gehad. Voor ons een +++ locatie.
Waar Fariones niks aan kan doen maar wat wel een issue is in heel Peurto del Carmen is de parkeerlocatie in de buurt als je een auto hebt gehuurd. Overdag kan je bijna niet parkeren door alle dagjesmensen.
We hebben een heerlijk verblijf gehad in apartementos Fariones. Leuke appartementen in bescheiden park. Zowel de appartement als het park goed schoon en goed onderhouden. Elke dag schone handdoeken schoonmaak. Vriendelijke staf en personeel. Keurig ontbijt vanaf 7.30 uur dat je heerlijk in de zon bij het zwembad kunt nuttigen. Gratis goede wifi verbinding in appartement. Complex staat zeer centraal ten opzichte van boulevard, winkels en openbaar vervoer. Wij hadden appartement 314 met zeezicht. Er is een lift aanwezig, wat bij aankomst erg aangenaam is in verband met bagage. Balkon ruim genoeg voor 2, de stoelen hadden wel iets geriefelijker gemogen. Puerto del Carmen is een leuk stadje met lange boulevard langs de oceaan.
Appartementen Fariones is voor ons een heerlijk verblijf, ongedwongen sfeer, prima bungalow, uitstekend ontbijtbuffet en voldoende variatie in amusement. Van yoga, pilates, stretchingen aquajogging tot muziekquiz, paella maken enz enz. Elke dag schoonmaak, en handdoeken. Handdoekenservice bij het zwembad. Ligging is vrij centraal, je loopt overal in korte tijd naartoe.
Fariones info
- WinkelsBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (1)
- CasinoBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- Restaurants met hoge stoelenBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- MagnetronBeschikbaar
- Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- KinderzwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- ParasolsBeschikbaar (1)