Beatriz Playa
Hotel Princesa Yaiza op Lanzarote heeft ruime kamers. De gezinssuites hebben twee slaapkamers en badkamers. Er zijn meerdere zwembaden die onverwarmd zijn, maar je kunt ook opwarmen in de jacuzzi. Ook vind je hier goede restaurants met vriendelijke obers en een animatieprogramma. Hotel Princesa Yaiz...
Een echt 4 sterren hotel, kamers erg ruim en werden 2x per dag gepoetst/nagekeken. Eten was top, alles was bijna lekker (dat hebben we pas 1x eerder gehad bij de Iberostar en we hebben al heel wat hotels gehad op Lanzarote). Ligt aan een prachtig strand waar je ligbedden moet huren (net als op de rest van het eiland). Op het strand kon je goed snorkelen bij de rotsen, zaten heel veel verschillende vissen. Leuke boulevard, links of recht over was het s'avonds gezellig om heen te wandelen. Jammer dat ze niet Al aanbieden, maar wij gaan zeker een keer terug. En klagen over gehorigheid kamer een beetje raar, dat heb je bij elk hotel. De luchtbedden in het zwembad, dan ga je toch naar het grotere zwembad ernaast waar geen opblaasbare spul in mag. Ja en handdoekje leggen doen ze overal dus........
Een run voor een ligbed bij het zwembad. Je moet echt vroeg in de ochtend je handdoek al gaan neerleggen bin het zwembad. Zou niet moeten mogen voor een 5 sterren resort. Als we een plek hadden dan zaten we in de herrie van de (niet vermelde) verbouwing. Belachelijke prijs voor het buffet. Ga niet voor halfpension. Op de boulevard zijn prachtige eettentjes voor een leuke prijs. Geen bar bij het zwembad die open was. Voor drinken moest je naar de strandbar of naar binnen. Het zwembad was verder echt prachtig. De kamers zijn zeer ruim maar echt flink verouderd en ontzettend gehorig. Je hoort je bovenburen, lijkt wel stampen, al is het gewoon lopen. Het ontbijt is heerlijk en uitgebreid! Het strand is fijn al zijn de ligbedjes daar wel echt aan vervanging toe en tegen betaling. Wij hadden echt heel meer verwacht van dit resort. Voor ons scoort het ruim onder de 4 sterren hotels waar we normaal heen gaan.
Ik was hier in 2016, toen was er echt een WoW factor als je de restaurants binnen kwam. Dit is inmiddels niet meer het geval. Als je echt voor het eten gaat, kun je beter de Riu Palace hotels boeken. Accommodatie. En personeel en service zijn verder perfect.
Een 2 sterren kok over laten komen, terwijl ze ze hun eigen koks niet op juiste pad hebben, lijkt me niet juist. ( tristan brandt)
Redelijk hotel, aardige ligging, geweldig eten. Het hotel is extreem kindvriendelijk, dus geen aanrader wanneer je een rustige, comfortabele zonvakantie wenst. Het hotel zegt een 5 sterren hotel te zijn, echter dat gevoel krijg je daardoor niet. Verder prik je snel door de oppervlakkige schijnvriendelijkheid van het gebrekkig Engels sprekende, personeel heen. Houd je van onrustig zonnen/ liggen aan het zwembad, vind je het prima dat je amper gebruik kunt maken van dat zwembad omdat er enorme plastic pizza's en flamingo's in ronddobberen, dan is dit hotel een aanrader, anders niet.
Wil je je in de watten laten leggen? Hou je van luxe, heerlijk eten en een verwenvakantie? Dan moet je hier beslist naar toe. Vriendelijk personeel die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Goede ligging aan de wandelboulevard van Playa Blanca. Ruime luxe kamers.
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |
Luxe | Beschikbaar |