9.3FenomenaalScore uit 4 reviews

• Minder dan 1km van het strand

9.3FenomenaalScore uit 4 reviews

Voor herhaling vatbaar
Door Hans Pluijgers op 29-12-2019

We zijn hier 10 dagen geweest en hebben het erg naar ons zin gehad. Het personeel is erg vriendelijk, ze doen hun best voor de klanten. De service van David, Paola en Belfa was uitstekend, A + - klasse. De kamer werd heel schoon gehouden, gewoon perfect. We hadden zoiets nog nooit eerder gezien. Een opmerking over de kamer, we hadden kamer 203, de jacuzzi werkte gedeeltelijk niet. Een technicus heeft er twee keer naar gekeken :temperatuur ging omhoog / omlaag zonder controle, temperatuur, gaat te hoog en na een dag weer normaal. Het bedieningspaneel moet ergens worden vervangen omdat de bedieningselementen ontbreken en het display niet leesbaar is. Klanten betalen voor een volledig werkende jacuzzi.Buitenverlichting bij de jacuzzi werkt ook gedeeltelijk.Het diner/ontbijt was gewoon erg goed,keuze genoeg en met de combi van de mateloze goede inzet van het personeel:TOP>.

Mooi hotel, prachtige tuin/zwembad, heerlijk eten
Door Wijbenga op 28-10-2017

Een bijzonder mooi, klein en zeer verzorgd hotel. Mooie kamers met alle wenselijke comfort. Een rustige tuin die buitengewoon goed onderhouden is door de tuinman, het zwembad voldoet aan alle eisen. Wij hebben genoten van een heerlijk ontbijt en iedere avond van een geweldig diner. Alleen maar lof voor de kwaliteit van zowel het buffet in de ochtend en het driegangenmenu in de avond. Ons verblijf was aangenaam, het personeel zeer toegankelijk en vriendelijk. Een advies voor de directie/ management van Villa Vic: het personeel in de bediening moet volgens de hoge standaard die door u wordt gehanteerd wel redelijk Engels kunnen verstaan, bestellingen verliepen niet vlekkeloos, de meest eenvoudige vragen werden niet begrepen en geregeld werden verkeerde producten aangeboden. Dit was voor beide kanten niet fijn. Ondanks dat er hard werd gewerkt was duidelijk dat de competenties niet aanwezig waren om in deze functie redelijk te kunnen functioneren. De verantwoordelijkheid die bij deze twee jonge en onervaren krachten was neergelegd was te groot. Dit heeft ons mooie verblijf in Villa Vic niet nadelig beïnvloed, het mag worden beschouwd als een positief kritische noot richting directie/management. Voor de rest van het personeel niets dan lof, een woord was genoeg, de communicatie verliep uitstekend. Een aanrader voor diegene die juist het stukje extra aandacht en kleinschalige luxe weet te waarderen!

Traumhaft
Door bowoe op 31-10-2012

Wer Ruhe und perfekten Service sucht ist hier richtig. Das Personal ist professionell, immer bemüht den Urlaub zu einem unvergesslichen Erlebnis zu machen. Das Essen ist toll, abends gibt es ein 3 Gangmenü mit Auswahl bei den Vorspeisen und dem Hauptgang. Die Weine, auch von der Insel, sind qualitativ sehr gut und noch dazu günstig. Die Zimmer sind top gepflegt, es fehlte an nichts. Der höhere Preis ist gerechtfertigt. Wir haben uns super wohl gefühlt und 10 wunderbare Tage verbracht.

Het was fantastisch
Door À Nijdam op 25-11-2011

We hebben 12 dagen mogen genieten in hotel Vik ,het eten was super en de gastvrijheid was bijzonder

Soort hotel
Adults only