3,9 miljoen reviews
Tijdelijk geen boekingskosten
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Spanje/Lanzarote/Arrecife

Vakantie Arrecife

50regiopages city-inspiration-photos Arrecife

Arrecife is de hoofdstad van het eiland Lanzarote. Arrecife heeft een kleurrijk straatbeeld en het is de enige stad op het eiland met huizen met meer dan vier verdiepingen. Een perfecte badplaats om helemaal tot rust te komen.

197 accommodaties

Populair
Spanje
Lanzarote
Arrecife
Verwijder filters

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Over Arrecife

Wat zeggen bezoekers over

Arrecife

20 reviews

8
Leuk stadje
Door H.de Vries op 21-12-2017
Gereisd met vrienden

Arrecife is de hoofdstad en leuk om een dagje door te brengen. Leuk wandelgebied aan het gerenoveerde havengebied. En een gezellige winkelstraat met de "gewone " winkels en terrassen waar je heel goedkoop een lekkere cappucino met churros kunt nuttigen.

10
Fantastisch eiland
Door ineke op 13-05-2017
Gereisd met partner

Mooi en schoon eiland

Goede sfeer een aanrader

8
Hoofdstad Lanzarote
Door Trudeke Alberts op 01-04-2015
Gereisd met partner

Geschikte plaats om van daaruit het eiland Lanzarote te verkennen. Bijna alle buslijnen vertrekken vanaf Arrecife. Mooi, goed onderhouden strand. De stad is wat rommelig. De omgeving van de vissershaven is mooi. Daar is op woensdag markt. Veel winkel(tje)s, restaurants en banken. De boulevard en omgeving worden perfect schoongehouden.

9
Eine weisse Hauptstadt am blauen Meer
Door bremerseefahrer op 01-04-2014
Gereisd met partner

Eine weiße Stadt am blauen Meer, das ist A., mein Lieblingsziel mit dem Fahrrad. Man kann so herrlich entspannt am Meer längs fahren von der Costa Teguise in die Hauptstadt. Nur ein kurzes Stück muß man die Straße benutzen,sonst geht es immer nur abseits der Straße.Rund um den kleinen Binnenhafen am Charco de San Gines lässt es sich herrlich Radfahren,oder auch Bummeln.Viele Cafes+Bars gibt es hier,auch eine Kirche mit Rosenkranzmadonna.Auf der Promenade wurde gerade eine Militärmarsch abgehalten, mit Blasmusik, Ehrenbezeugung+scharfen Waffen.Vorne an meiner Trinkhalle wurde wie immer Domino gespielt, mit vollem Einsatz+immer Lautstark.Meine Pause von der Radtour wurde mit einem Grande Expresso versüßt,vorne am Wasser ließen die Spanier ihre ferngesteuerten Segelboote Regatta fahren.Wenn kein Kreuzfahrer im Hafen liegt+kein Markt abgehalten wird, geht es hier ruhiger zu in der Hauptstadt am Meer,eine herrlich entspannte Atmosphäre in Arrecife auf der Promenade am Meer,ich liebe es.

7
Enkel voor een kort bezoek
Door Marc op 15-02-2014
Gereisd met partner

Bij een verblijf op Lanzarote zal een bezoek aan Arrecife veelal ook niet ontbreken. Heel veel te zien en te bezoeken is er niet. Ben je in de buurt dan stop je even. Wandel eens de promenade op en af tot aan het fort en loop eens de kerk binnen. Het museum voor moderne kunst (net buiten de stad gelegen) is mooi qua opzet maar ook eerder klein. Kortom Arrecife heb je vlug gezien maar, gezien het de hoofdstad van het eiland is, mag het misschien toch niet ontbreken op de lijst van de bezoekjes.

7
vrij suffe stad, leuk om even te winkelen
Door sylvia van der klauw op 05-01-2014
Gereisd met oudere kinderen

Alles in de stad is van de jaren 70, niet bijster mooi of sfeervol. Het is wel de enige plek waar je kunt winkelen

En het huis van Cesar Manrique deels ondergronds even buiten de stad moet je uiteraard gezien hebben! Dit is een museum, maar voor kunst en architectuur liefhebbers een must