Géén boekingskosten
3,8 miljoen reviews
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Hotel Antillia

PortugalAzorenPonta Delgada ( eiland Sao Miguel)
/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-1
/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-2

7.8GoedScore uit 33 reviews

3,8 miljoen onafhankelijke reviews
Boek direct bij Zoover
Onze klantenservice staat voor je klaar
Zekerheid van ANVR en SGR
/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-3
/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-4
+212/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-5

Beoordeling

7.8GoedScore uit 33 reviews
  • 7.8Waardering
  • 8.1Ligging
  • 8.3Service
  • 8.1Prijs/kwaliteit
  • 6.4Eten
  • 8.2Kamers
  • 7.8Zwembad
  • 8.9Hygiëne
  • 5.9Kindvriendelijk

Hotel info

  • Recreatieruimte
  • Restaurant
  • Draadloos internet
  • Speeltuin
  • Airconditioning
  • Rolstoel toegankelijk
  • Kinderzwembad
  • Kinderopvang
  • Zwembad
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten
Meer hotel info

Bekijk de beschikbaarheid

Reviews

33 Reviews over Antillia

  • 9S02-07-2019

    Perfect

    Perfect verblijf! Dicht bij de stad, ruime kamers en goede service!

    • 8Ligging
    • 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 8Eten
    • 10Kamers
    • 7Zwembad
    • 10Hygiëne

    Maria Furtado, Gestora de Imagem e Conteúdos, 18-03-2020

    Hallo! Thank you for sharing your wonderful reveiew on your stay ;) We are very happy to know it was a positive experience. We hope to have the pleasure of receiving you again soon :) All the best, The Antillia Hotel Team

  • 9Ellen13-05-2019

    Super

    Klantvriendelijk, mooie ligging (binnen 10 min lopen in hartje centrum) en goede schoonmaak!

    • 10Ligging
    • 8Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 9Kamers
    • 10Zwembad
    • 9Hygiëne

    Maria Furtado, Gestora de Imagem e Conteúdos, 18-03-2020

    Hallo Helen, Thank you for sharing your wonderful review with us. We are happy to know you have enjoyed a pleasant stay at Antillia and we hope to have the pleasure of your return. All the best, The Antillia Hotel Team :)

  • 7Zon28-09-2018

    Niet voor een 2e keer

    Appartementen complex kan wel een update gebruiken. Donkere hal bij de receptie, receptioniste zie je bijna niet. Dames blijven ook zitten. Algemene ruimte is saai, donker en inrichting is verouderd. Ook de ruimte bij het restaurant is saai. Oorontsteking opgelopen na het zwemmen. Ontbijt eenvoudig. Witte kakatoe in een kooi bij het zwembad. Bij aankomst was de bodem van de kooi vies en na 2 weken nog steeds niet schoongemaakt. Fitnessruimte is ook toegankelijk voor de locale bevolking waardoor het erg druk was. Helaas wordt dit niet vermeld. Studio’s hebben GEEN balkon. Geen 4* waard.

    • 8Ligging
    • 6Service
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 6Eten
    • 7Kamers
    • 6Kindvriendelijk
    • 7Zwembad
    • 7Hygiëne

    Maria Furtado, Gestora de Imagem e Conteúdos, 18-03-2020

    Hallo Zon, Thank you for your stay and for sharing your experience. We are sorry for not exceeding your expectations and we are happy you to inform you that a lot has changed since your last stay with us. Our bird has been adopted and our Fitness Room is no longer available to the general public. We hope to have the opportunity of receiving you again. All the best, The Antillia Hotel Team :)

  • 7Ad Sitvast05-09-2018

    Een prima ervaring

    Goeie lokaties. Slecht bed, slechte airco. Goeie TV. Slechte inrijpoort.

    • 8Ligging
    • 8Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 7Eten
    • 5Kamers
    • 8Zwembad
    • 8Hygiëne

    Maria Furtado, Gestora de Imagem e Conteúdos, 18-03-2020

    Hallo Ad, Thank you for your stay and for sharing your experience with us. We are happy to know that you have enjoyed your stay and are happy to inform you that some of the less positive aspects you have mentioned have been improved , like our hotel's entrance ;) We hope to have the pleasure of receiving you again. All the best, The Antillia Hotel Team :)

  • 7Rinus09-05-2018

    Prima hotel, vriendelijke mensen heel behulpzaam.

    Prima hotel,mooie ligging vlakbij winkels restaurants en boulevard. Wordt iedere dag schoongemaakt en nieuwe handdoeken. Alleen ga niet in het restaurant van het hotel eten want dat is waardeloos. heel weinig keus en niet te eten.

    • 8Ligging
    • 8Service
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 1Eten
    • 7Kamers
    • 7Kindvriendelijk
    • 7Zwembad
    • 8Hygiëne

    Maria Furtado, Gestora de Imagem e Conteúdos, 18-03-2020

    Hallo Rinus, Thank you for your stay and for sharing your experience with us. We are happy to know that you have enjoyed your overall experience and we hope to have the pleasure of your return ;) All the best, The Antillia Hotel Team :)

  • 8Joland Van01-09-2017

    geweldige bestemming, vlak bij de boulevard!

    Portugees, aardige mensen. Prachtige boulevard. Beetje opwaarts lopen naar Hotel. Geen uitgaansstad

    • 8Ligging
    • 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 8Kamers
    • 7Kindvriendelijk
    • 8Zwembad
    • 9Hygiëne
  • 10Fam. Roelofs06-08-2017

    Fantastische vakantie, super appartement

    Wij hebben hier twee heerlijke weken gehad, we hadden een super appartement met zeezicht. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken, vriendelijk personeel en een fijn zwembad.

    Wij kunnen geen minpunten bedenken.

    • 10Ligging
    • 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Kamers
    • 10Zwembad
    • 10Hygiëne

    Maria Furtado, Gestora de Imagem e Conteúdos, 18-03-2020

    Hallo Roelofs! Thank you for sharing you wonderful review with us. We are happy to know that you have enjoyed your experience at Antillia and we hope to have the pleasure of your return ;) All the best, The Antillia Hotel Team :)

  • 9Peter Keller05-07-2017

    Voltreffer

    Dit is onder al onze vacanties een topper ! Hebben in alle opzichten genoten.

    • 9Ligging
    • 9Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Kamers
    • 9Zwembad
    • 10Hygiëne
  • 9Bern16-05-2017

    Locatie super. Ruim appartement,zeer goede service

    Locatie kon niet beter ligt zeer centraal.uitzicht op de haven. Mooi wandel gebied, met vele uitzichten wat bijzonder mooi is Voor die gene wie van wandelen houd en uitdagingen aan wilt met dalingen en stijgingen van 25% zit op de juiste plek. Geen negatieve punten. Het was een geweldige week

    • 9Ligging
    • 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Kamers
    • 9Hygiëne
  • 8L. Knot27-06-2016

    Super!

    Prima ligging. Lopend naar de restaurants en winkels was goed te doen. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken. Interieur prima. Wel weinig serviesgoed in het appartement. Het eten bij de war was niet geweldig, ook weinig keuze. We hebben elke dag 'buiten de deur' gegeten, dit was geen probleem.

    Restaurant Barcarola, op het plein, is echt een aanrader, hier 2x gegeten. Walvistour met Moby Dick tours gedaan, walvissen, schildpadden en dolfijnen gezien. De zee was helaas wel heel ruig. Prachtig eiland, mooie natuur, vriendelijke mensen.

    • 8Ligging
    • 8Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 6Eten
    • 8Kamers
    • 5Kindvriendelijk
    • 8Zwembad

Hotel Antillia info

Soort hotel

  • StadshotelBeschikbaar
  • AppartementenhotelBeschikbaar
  • LuchthavenhotelBeschikbaar
  • Gezinsvriendelijk hotelBeschikbaar
  • ZakenhotelBeschikbaar

Het complex

  • Bouwjaar2006
  • Aantal verdiepingen hoofdgebouw4
  • Totaal aantal kamers54
  • Aantal tweepersoonskamers6
  • Aantal appartementen41
  • Aantal studio's6

Betaling

  • American ExpressBeschikbaar
  • VisaBeschikbaar
  • MastercardBeschikbaar

Faciliteiten

  • AirconditioningBeschikbaar
  • HotelkluisBeschikbaar (1)
  • WisselkantoorBeschikbaar (1)
  • LiftenBeschikbaar (2)
  • CafeBeschikbaar (1)
  • KapperBeschikbaar (1)
  • BarsBeschikbaar (1)
  • CasinoBeschikbaar (1)
  • SpelletjeskamerBeschikbaar (1)
  • RestaurantsBeschikbaar (1)
  • Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
  • Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
  • VergaderruimteBeschikbaar (1)
  • InternetBeschikbaar
  • Wlan internetBeschikbaar
  • Room serviceBeschikbaar
  • WasserviceBeschikbaar
  • GarageBeschikbaar
  • SpeelplaatsBeschikbaar
  • WasseretteBeschikbaar
  • ParkeerplaatsBeschikbaar
  • KinderopvangBeschikbaar
  • TV kamerBeschikbaar (1)
  • Restaurants met rookruimteBeschikbaar (1)

Kamerfaciliteiten

  • BadkamerBeschikbaar
  • DoucheBeschikbaar
  • BadBeschikbaar
  • BidetBeschikbaar
  • KitchenetteBeschikbaar
  • Airconditioning centraal geregeldBeschikbaar
  • Centrale verwarmingBeschikbaar
  • Balkon terrasBeschikbaar
  • Individueel regelbare airconditioningBeschikbaar
  • Rolstoel toegangBeschikbaar
  • HaardrogerBeschikbaar
  • Satelliet en/of kabel tvBeschikbaar
  • InternetBeschikbaar
  • MinibarBeschikbaar
  • KoelkastBeschikbaar
  • KluisBeschikbaar
  • TVBeschikbaar
  • OvenBeschikbaar
  • Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
  • LoungeBeschikbaar
  • Directe toets telefoonBeschikbaar

Entertainment

  • BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
  • KinderzwembadBeschikbaar (1)
  • BinnenzwembadBeschikbaar (1)
  • Pool barBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • ParasolsBeschikbaar (1)
  • JacuzziBeschikbaar (1)
  • SaunaBeschikbaar (1)
  • StoombadBeschikbaar (1)
  • MassageBeschikbaar (1)
  • AerobicsBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • TafeltennisBeschikbaar (1)
  • Zonnestudio en/of solariumBeschikbaar (1)
  • Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
  • AerobicsBeschikbaar (1)
  • ZonneterrasBeschikbaar (1)

Hygiëne

  • Beschermende hygiëneschermenBeschikbaar
  • Regelgeving voor sociale afstandBeschikbaar
  • Desinfecterende handgelBeschikbaar
  • Verbeterd reinigingsprogrammaBeschikbaar
  • Mondmaskers voor gastenBeschikbaar

Maaltijden

  • HalfpensionBeschikbaar
  • Vaste lunchkaartBeschikbaar
  • Vast diner menuBeschikbaar
  • A la carte lunchBeschikbaar
  • Speciaal dieetBeschikbaar
  • A la carte dinerBeschikbaar

Afstand in meters

  • Stadscentrum0.8 km
  • Toeristisch centrum0.6 km
  • Golf course6 km

Adresgegevens