Vakantie Ponta Delgada (eiland Sao Miguel)

Ponta Delgada is de grootste stad van het eiland São Miguel. Tijdens een vakantie in Ponta Delgada overnacht je aan de kust in het zuidwesten van het eiland.
11 accommodaties

Talisman

Açores Atlântico

Nossa Senhora de Estrela - Adults only

Casa Mãe de Deus
Ponta Delgada ( eiland Sao Miguel)
Ponta Delgada is een leuke en overzichtelijke stad. Veel mooie historische gebouwen. Als je vanaf de boulevard langs zee een van de zijstraten ingaat kom je in het gezellige stadscentrum. Smalle straten met leuke winkels en voldoende eet- en drinkgelegenheden. Bij de haven is een stuk zee afgezet waar je heerlijk kunt zwemmen. De stad heeft ook prachtige parken waarvan enkele tegen betaling zijn te bezoeken. De entreeprijzen zijn echter laag. Ook kun je de stad prima per stadsbusje verkennen. Voor slechts € 0,50 per rit kom je in delen van de stad waar je normaal als toerist niet komt. In de zomer organiseert de gemeente 's-avonds diverse activiteiten waar je gratis naar toe kunt.
Wij zijn wezen eilandhoppen op de Azoren. Prachtige natuur, veel gezien. Goed gegeten in de restaurantjes op de eilanden.
Family Holiday Villa Vacation Ponta Delgada is Near Beach and has private parking free Wi-Fi it is the right option for family groups andt he house is located near the center of Ponta Delgada, which is just 10 minutes by car. I dont like; the accommodation does not have safe custody, but it is in a nice and safe zone.
We hebben een prachtige vakantie gehad op de Azoren! Heerlijk weer, een beeldschone natuur, vriendelijke mensen en geen massatoerisme. Een excursie om walvissen te spotten is een must-do net als een van de vele wandelroutes die je prachtige uitzichten geven. Wij hebben onze vakantie heel voordelig geboekt.