/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fb4af27be-90a2-48e0-b8ef-45a563a1c25c%2F798db8dd-8658-44e7-a68a-e0191737238f.webp)
Auramar Beach Resort
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Hotel Vasco da Gama in Monte Gordo ligt direct aan het strand. De kamers zijn wat gedateerd, maar altijd schoon. Het eten in buffetvorm in het hotel is goed. Het hotel heeft een eigen zwembad dat goed is onderhouden met een bar voor een snack. De omgeving is rustig. Hier komen dan ook voornamelijk s...
Goed eten Veel geluidsoverlast door bouwwerkzaamheden in hotel Kamer landzijde, geen zon, en verkeerslawaai in de nacht
Wij zaten in appartement 33. Alles is gedateerd schoonmaak liet te wensen over. De schoonmaakster waren wel erg vriendelijk daar kon het Balie personeel een voorbeeld aan nemen. De ligging is geweldig alleen daarvoor zouden we terug komen en de ongemakken op de koop toe nemen. Ontbijt prima zwembad prima altijd een zonbedje. De barpool gaat om 5 uur middag dicht. Daar hebben we ons over verbaasd. Verder heerlijk vertoeven in Monto Gordo overal goed en betaalbaar eten.
diner vaak koud weinig privacy in restaurant omdat er aan lange tafels moet worden gegeten koud in hotel omdat de nooddeuren altijd open staan ontbijt is goed, koffie ook veel ouderen, weinig te doen in omgeving weinig winkeltjes
De vorige review was nogal positief over het hotel. Wij zaten met 2 personen op de 4de verdieping aan de straatkant. Nou, dat wil je niet. Veel lawaai van buiten. Kleine kamer met een oude, muffe kast, een brommende airco en een badkamer dat aan renovatie toe is. Douchen in bad met een douchegordijntje is niet prettig, vooral als je 1.90m bent. Ontbijt is prima, diner zou ik elders nuttigen. Als je wat later eet zijn de warme gerechten koud of op. De oudere dame van de receptie is niet aardig. Je durft haar bijna niet aan te spreken. De rest van 't personeel meestal vriendelijk. Het strand is prachtig. De excursiemogelijkheden prima! Aanrader zijn Sevilla, met 't pontje naar Ayamonte, met de trein naar Tavira, Faro of verder. De jeepsafari, eventueel gecombineerd met boottocht was tot de lunch redelijk, maar de lunch was verschrikkelijk. Drie uur durende onderbroekenlol. Zonde van de tijd en hadden liever nog wat van de natuur gezien.
We zijn voor de 2e keer in monte Gordo geweest en dit keer in hotel VASCO DA GAMA. ik moet zeggen. Die foto's die op internet staan! Puur bedrog.... In het echt is het stukken mooier. We hadden een appartement geboekt. Het was dus gewoon een huisje. Voorpatio, mooi aangelegde grasweide waar de patio aan grensde. In het huisje/appartement staan meubels die wel gedateerd zijn maar dat heeft ook z'n charmes. We hadden voor 2 personen geboekt maar dit appartement bevatte een bovenverdieping met nog een slaapkamer en douche met toilet. We hebben heerlijk genoten van het appartement. Ook mede door de airco. Het totale terrein bevat heel veel uithoekjes. Te weten. Grasweide. Zonneweide. Grote patio met stoeltjes en tafeltjes. Balkon met hetzelfde. Minigolf. Heerlijk groot zwembad omringd met ligbedden met parasols en ruim opgezet. Vanuit het hotel kun je via een promenade direct op het strand komen. Binnen ook div relax zitjes. (5 stuks) etc.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 1960 |