Jardim Do Vau
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Dunamar Aparthotel is een populair hotel in de Algarve. Wij begrijpen wel waarom! Vanaf het hotel ben je zó bij het lange, brede zandstrand. Maar je bent ook zo in het centrum van Monte Gordo. Tel daar nette, ruime appartementen en goede service bij op, en je vakantie is compleet.
Wij komen hier al 16 jaar tot onze volle tevredenheid. Vriendelijk personeel, zeer schoon, goede bedden, perfecte locatie aan het schone, kilometerslange zandsrand. Ideaal om te fietsen en te wandelen.
Fijn appartement, vriendelijk personeel en goede schoonmaak. Alles prima in orde. Badkamer wat gedateerd, maar wel heel en schoon. Fijn en rustig gelegen.
Wij zijn hier meerdere keren geweest maar vanaf nu niet meer,sinds vorig jaar is dit de uitvalbasis van Springtime een Scandinavische sport organisatie,en alles is daar dan ook op gericht.zo ook het eten helaas.
En hoewel het de perfecte ligging heeft,voldoet het niet meer aan onze wensen
Dunamar is een fantastisch appartementencomplex vlak aan het mooie zandstrand. De appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien. De omgeving is mooi en het is leuk om er te fietsen, bijvoorbeeld naar Vila Real de Santo Antonio. Daar kun je met een pontje oversteken naar Spanje. Ook kun je met de trein diverse andere plaatsen bezoeken, als je geen auto hebt. We zijn hier nu 5 keer geweest en hebben door Corona helaas vorig jaar niet kunnen gaan. Gelukkig kunnen we dit jaar weer een fijne vakantie hebben in Dunamar!
Hotel is prima maar kiosk bij zwembad is vreselijk met zeer ongastvrij en brutaal personeel.
Het is een mooi hotel overal vlak bij, je kan er fietsen huren en dan naar het naast gelegen stadje fietsen en dan over varen naar Spanje. De trein pakken en dan naar Faro of een auto huren en de boel verkennen. we zijn er al 3x geweest. Je loop ook zo het strand op en dan naar een leuke strandtent heerlijk wat eten of drinken.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 2003 |