8.1FantastischScore uit 320 reviews

• Kinderzwembad
  • Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het strand

Omschrijving

In het pittoreske vissersdorpje Ferragudo op een kleine heuvel uitkijkend op de Arade rivier vind je de gezellige appartementen van Vitor’s Village. Bij deze kleinschalige accommodatie kom je helemaal tot rust, maar het is ook de ideale uitvalsbasis voor een dagje stad of strand. Zo liggen deze appa...

8.1FantastischScore uit 324 reviews

Fantastisch genieten hier
Door Ilse op 16-08-2023

Vitor’s village is een mooi complex om te verblijven. Het is een soort mini dorpje. Fijn dat het niet grootschalig is. Dit zie je ook terug bij het zwembad en het restaurant (waar ook het ontbijt is). Bij het zwembad zijn altijd ligstoelen te vinden; ook als je na de middag bij het zwembad aankomt. Het ontbijt is goed en uitgebreid. Het diner is een 3-gangen keuzemenu. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam. De kinderen wilden x ander hoofdgerecht dan wat op het menu stond (waren steeds hetzelfde)l ditwas geen probleem. Parkeren bij het complex is geen probleem; parkeerplaatsen genoeg. Met een kleine 5 minuten ben je (via een stijle weg naar beneden) in het centrum. Hier zitten een paar winkels en (meerdere) restaurants. Hier is het ‘s avonds een drukte van belang. Iets verderop is ook het vertrekpunt van de taxiferry naar Portimao. De appartementen zijn wel iets gehorig, maar om eerlijk te zijn is dat bij de meeste accomodaties wel.

Heerlijk rustig
Door Yvette Reisig op 04-03-2021

Mooie huizen. Heel schoon. Eten was prima. Vanwege Corona niet veel te beleven, maar de uber bracht ons overal heen. Geen huurauto nodig

Iedereen aan te raden!
Door Fred op 23-06-2020

Zeer schoon en goed onderhouden appartement op loopafstand van het centrum. Drie prachtige ruim aangelegde zwembaden.

Geen 4 sterren waard
Door Ann op 07-03-2020

10 dagen verbleven in vitor's village Zeer mooie tuin en onderhouden.... Dat is enige vier sterren waard..... Ontbijt heb ik al ruimer mee gemaakt in 3sterren hôtel.. Kamer rook naar muf.. Een maal op de tien dagen komen poetsen en een maal handdoeken gekregen ook nog niet meegemaakt... Moet wel zeggen de derde dag van ons verblijf was het wat aan het regenen en zaten dus op de kamer toen ze kwamen schoon maken. Ik zei wel liever niet... Dacht dan wel dat ze de volgende dag zouden terug komen..... Maar tis bij een keer gebleven.... Lees wel dat er in het seizoen wel iedere dag schoongemaakt wordt maar wat is het verschil..... Ga drie maal op jaar op reis en heb nog nooit een review geplaats maar dit liet ik niet voorbij gaan...

Nooit meer
Door Q. Bos op 14-09-2019

Zeer slecht, er was veel overlast van jongeren met luide muziek. De rust die wij hier denken te vinden is ver te zoeken. Groot housefeest. Bedden erg hard. Wij snappen de positieve ervaringen niet.

Prima, met kleine verbeterpunten
Door Marcel op 28-08-2019

Onze ervaringen met Vitor's Village: Plussen: - Mooie, ruime appartementen - Ligging dichtbij gezellig dorpje met prima (vis)restaurants - Vlak bij Portimao, leuk om met de watertaxi te doen (7 euro pp) - Algarve heeft diverse leuke en afwisselende plekken, van super toeristisch (Albufeira), via 'chique' (Vilamoura) naar authentiek (Silves). Maar dan moet je wel een auto hebben (met bijkomende kosten).

Minder: - Badkamer is aan renovatie toe. Kranen haperen, badkamer ruikt muf - Je moet beetje geluk hebben met appartement. Wij zaten leuk (rode gebouw, 1e etage), maar als je pech hebt is uitzicht zeer beperkt. - Handdoekje leggen. Slaat nergens op, want er zijn hele dag genoeg ligbedden, maar toch staan hier mensen kwartier te wachten tot zwembad open gaat om de 'ideale ligplek' te veroveren.

Soort hotel
Appartementenhotel