Clube Vila Rosa
Rocha Brava in Portugal lijkt door de laagbouw wel een dorp. De appartementen zijn aan elkaar geschakeld en van alle gemakken voorzien. Je vindt er zelfs een wasmachine en strijkijzer. Voor de kinderen is er animatie en een zwembad. Hier kom je voor de rust en natuur. Bij het hotel vind je mooie kli...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Urb. Rocha Brava - Apartado 1047 Apartado 104, P-8401-908 |
Website |
Wij hadden een superior huisje geboekt voor wat meer luxe. Het enige wat superior aan dit huis was, was het uitzicht. Prachtig over de baai uitkijkend. (Nr 479B) Appartement zelf is ruim, dit is n pluspunt en redelijk tot goed schoongemaakt. Verder echt oud en gedateerd. Schimmelplekjes op het plafond in de vreselijk gedateerde badkamer, n spiegel met een smoezelig plankje erop scheuren erin. Keuken: glazen met kalk erosie. Een ratje toe aan diverse serviesgoed. Lades en deurtjes scheef en afgebladderd. Gordijntje kapot. Buiten deuren die niet goed of lastig af te sluiten zijn. Airco die het maar net aan kon koelen in het appartement. Een hor die niet goed sloot. Dus alsnog een kier van +/- 15cm. De vloer met Putten, vlekken, barstten enz. Daarin tegen is het park heel netjes en leuk. Daarom dus gemengde gevoelens voor ons over dit vakantie resort.
Keurig appartement met veel privacy (515B), ruim balkon, keurige keuken. Badkamer ietwat verouderd maar wel schoon. Helaas was de keukeninventaris ondermaats. Slechts 2 glazen, 4 couverts, 2 kleine koekenpannen. Bedden waren goed, de bank wel doorgezakt. Woonkamer én slaapkamer beide airco
Park zelf heel mooi. Ondanks dat het een openbaar toegankelijk park is heb ik nooit het idee gehad dat er ongenode gasten aanwezig waren. Het grote zwembad is mooi, helaas het water wat aan de koude kant. Het zeezichtzwembad had een perfecte temperatuur en mooie ligging. Het 3e zwembad was vrij warm en vies (zoute smaak).
De tuinen waren keurig verzorgd en werden dagelijks bewaterd. Zag er werkelijk waar prachtig uit. Helaas werd er tijdens ons verblijf flink gebouwd aan een nieuwe villa midden in het park. Gaf niet heel veel overlast maar prettig was het niet. Ik verwacht dat deze bouwwerkzaamheden nog wel heel 2019 gaan duren als ik het zo zag.
Zeer aangename meivakantie gehad hier. Alles klopte. Het appartement was absoluut niet gedateerd. 2 royale slaapkamers met losse, goede, brede bedden. Extra opklapbed past ook op de slaapkamer. 2 zeer nette badkamers, zeker niet oud. Aparte royale keuken, ook netjes maar die had wat meer geleden. Alle huisjes op het park zijn mooi qua ligging denk ik, veel gras en groen. Wij zaten in de rij 625-629. Laatste huisjes voor zee. Terras met grote tuin en vrij uitzicht, stukje op zee; het dak is volledig dakterras zodat je evt in de avond ook in de zon kan zitten. Een vd buitenzwembaden is wel degelijk verwarmd dus niet enkel het binnenbadje. Een is een föhn. Wij hadden wasmachine + vaatwasser, om de dag schone handdoeken, schoonmaak en wc-papier. En extra genieten met maar 1 dag slecht weer en verder 20-26 graden, veel zon, heerlijk! Alles is hier ook mooi schoon, de mensen zijn vriendelijk, prijzen redelijk laag of goed te doen. Top dus!
Prachtig appartementencomplex aan zee. Wij hadden gekozen voor een 2 persoons appartement met zeezicht. Een schot in de roos. Het scheelt namelijk behoorlijk waar je zit. Veel appartementen zitten op een boven of benedenverdieping, maar wij hadden het met nr. 600 echt getroffen: een hoekwoning met tuin en dakterras. Op nog geen 5 minuten lopen van de zee met een prachtig uitzicht over de rotsen tot aan Sagres toe. Heerlijk om aan het eind van de middag even te gaan zitten en de Jan van Genten in het water te zien duiken. Het appartement wordt om de 2 dagen schoongemaakt. Het park bevat 4 zwembaden, maar helaas was alleen het piepkleine binnenzwembad verwarmd. Ook lekker gegeten in het restaurant, mooie wandelingen en een boottocht gemaakt. Kortom, een aanrader.
Goede locatie en mooi park, goed onderhouden. Maar wat verkocht werd als een villa, was in werkelijkheid een appartement, dus dit is echt misleidend. Het appartement was groot, maar absoluut niet schoon. Er zaten nog etensresten in de vaatwasser, de koelast was niet schoon, chipszak en wattenstaafjes onder het bed, alles plakte, er was duidelijk niet goed schoon gemaakt. Ook was het interieur zeer gedateerd. Nadat we hier meteen over hadden geklaagd kregen we de volgende dag een vergelijkbaar appartement aangeboden. Deze was wel schoon en wat nieuwer, maar het interier was alsnog gedateerd, bedden doorgezakt en maar 1.40. Kortom: het is geen villa en je betaalt teveel voor wat je krijgt. Voor ca. 300 per nacht verwacht je wel meer. Jammer, want voor de rest is het een mooi park.
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |