7.4GoedScore uit 33 reviews

• Kinderzwembad
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

7.4GoedScore uit 33 reviews

Prima Hotel, voor ieder wat wils, DOEN!
Door Chris op 25-09-2020

Prima Resort, aardig personeel en een groot en vooral schoon appartement/kamer met veel faciliteiten zoals WIFI, TV, Airco, keuken met alle denkbare apparatuur etc. Het Resort is heel kindvriendelijk maar zonder kinderen is het goed toeven bij het adults only zwembad. Eten en drinken is prima in orde en zeker voldoende (+4 kilo aangekomen). De aftstand naar het zandstrand en Albufeira is zo'n 3 km. Met een huurauto of shuttle bus is dat goed te doen (net te ver om te lopen). Wij hadden een auto gehuurd voor de gehele duur van de vakantie, daaom ook veel gezien van bijna de gehele Algarve. We hebben een prima verblijf gehad en zouden het iedereen aanbevelen.......

never again !
Door harry op 27-10-2017

We hadden ons zeer verheugd om in het na seizoen naar dit resort vakantie te vieren, kwamen laat aan en het zag er goed uit kinderen in bed en daar liep de eerste bezopen groep al langs het appartement, ok kan gebeuren is geen rusthuis, dit gebeurde elke avond/nacht/ochtend.... en dan ga je naar het zwembad ziet er aardig uit barretje etc. en dan komt er zo,n pret team die bingo blaadjes o.i.d probeert te verkopen met geluidsterkte 120 decibel en dat gebeurde 3 ker per dag een uur lang ,om gek van te worden vraag je of het ietsje minder extreem kan wordt je gewoon uitgelachen, bij de receptie zeer correct vertelde dat er meer klachten waren maar dat het pret team van touroperator was en deze dat allemaal bepaalde.conclusie/advies niet meer boeken bij en met touroperator

Geweldig
Door Nadine op 14-10-2017

Super resort, alles super netjes. De grootte en de luxe van het app heeft ons echt verrast. Huur een auto voor het hele verblijf en je kunt overal naartoe, en dan hoef je ook geen steile bergen te beklimmen. De beoordeling hieronder slaat helemaal nergens op, er zijn meerdere zwembaden. Wij zaten aan het adult only zwembad en daar heb je nergens last van. We hebben een super vakantie gehad en ik zou dit iedereen aanbevelen!

nooit meer
Door gereard op 16-07-2017

de locatie is te ver van Albufeira en het strand, kostje dagelijks €20 voor taxi als je ff weg wilt, hebben wel grote zwembaden maar daar wordt je gek van de bingo juf en haar baas ik heb nog nooit iemand zo horen schreeuwen om bingo lotjes te verkopen en daarna de nummers doorkrijsen echt een ramp!! en dat begint om 9.45 daarna 14 en of het niet genoeg is om 20 uur weer, was blij dat we weer naar huis gingen, jammer het resort is op zich zelf niet onaardig

Geweldig
Door danny op 20-08-2015

Wij hebben er 12 dagen mogen verkeren en ik moet zeggen dat ik het er geweldig vond. Al het personeel is super vriendelijk en mega klantvriendelijk. Je voelt je daar echt een koning als klant. We verbleven in een 8 persoons vila en deze was onwijs groot. Het huisje was goed schoon en netjes met een strakke inrichting. Het eten was er ook zwaar boven mijn verwachting. We hadden een all inclusief en ik heb mezelf 12 dagen vol zitten duwen. We hadden 2 mensen mee met een allergie. 1 met een pinda/noten allergie en 1 met een peneseline alergie. Dit hebben we de eerste dag gemeld en vervolgens kwamen de 12 dagen lang bij het ontbijt, de lunch en diner vertellen wat ze wel en niet mochten eten. Ik moet zeggen dat dit 1 van de beste accomodaties is waar we zijn geweest.

Top vakantie
Door angelique op 19-08-2015

Zijn afgelopen week terug gekomen van 15 dagen eden resort en hebben het super gehad. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk en goed eten zelfs na 15 dagen. Hadden all-inclusief. Was een super vakante.

Soort hotel
Eco-hotel