Clube Albufeira Garden Village
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Airconditioning
- Sportfaciliteiten
Clube Albufeira Garden Village is een vier sterren resort met verschillende appartementen in Albufeira, Portugal. De vier zwembaden zorgen voor extra veel plezier in het water en met de twee restaurants en twee bars is er voor iedereen wel wat lekkers te eten! Het appartementencomplex is omringd met prachtige, groene heuvels en zorgt voor een waanzinnig uitzicht tijdens je vakantie in de Algarve.
Veel vakantiegangers zijn enthousiast over hun verblijf bij Clube Albufeira Garden Village tijdens hun vakantie naar de Algarve. Er is veel te beleven en de appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Ze raden ook aan om een auto te huren om de prachtige omgeving te ontdekken. Anne heeft een fijne vakantie gehad in Clube Albufeira Garden Village. Ze zegt: ‘’Wij hebben hier een prima verblijf gehad! Een superior appartement, waar we met zijn vijven ruimte genoeg hadden (3 slaapkamers!). Wij zaten aan een van de zwembaden, aan de speelweide en aan het volleybalveld. Kon niet beter. Een auto is wel handig. De bedden lagen niet zo super lekker; dat was echt het enige mindere wat we kunnen bedenken. Het appartement is van alle gemakken voorzien; zelfs een wasmachine en een droger. Badkamers is gerenoveerd en de keuken is netjes. Wij vinden het een aanrader. Veel leuker dan een hotel.’’ Verder staat Clube Albufeira Garden Village bekend als een fijne, kindvriendelijke accommodatie in Albufeira. Er is een speeltuin op het resort en in het hoogseizoen kunnen kinderen van 4 t/m 10 jaar meedoen met de miniclub. Het resort zelf is ook een speelplaats op zich door alle groene velden; dat wordt veel speelplezier tijdens je vakantie naar Portugal!
De ligging
Clube Albufeira Garden Village is een rustig gelegen aparthotel net buiten het centrum van Albufeira in de Algarve. De Algarve is beroemd om zijn pittoreske zandstranden en de kristalheldere Atlantische Oceaan. Het bruisende centrum van de badplaats Albufeira ligt op slechts 1500 meter vanaf het complex. Daarbij is er ook een bushalte op 100 meter van het aparthotel en een grote supermarkt op loopafstand. Het dichtstbijzijnde strand Praia do Peneco ligt op ongeveer 2 kilometer vanaf dit kindvriendelijke aparthotel. Hier vlakbij vind je een groot aantal winkels, bars en restaurants. Dankzij de ligging is Clube Albufeira Garden Village een goede keuze voor rustzoekers die graag in de buurt van het centrum verblijven. De luchthaven van Faro ligt op slechts 35 kilometer vanaf het hotel, waardoor je geniet van een relatief korte transfer.
Het hotel en faciliteiten
Vier sterren appartementencomplex Clube Albufeira Garden Village beschikt over meer dan 400 appartementen en biedt volop comfort tijdens jouw vakantie naar de Algarve. De appartementen zijn verspreid over een hoofdgebouw en 35 kleine bijgebouwen. In de ontvangsthal verwelkomt het vriendelijke personeel van de 24-uurs-receptie je. Als je doorloopt naar buiten, zie je dat het hotel beschikt over vier zwembaden met een apart kinderbad. Plons in het water en droog daarna op op het zonneterras met ligbedden en parasols. Er is genoeg te doen in het complex, want je kan zelfs mini golfen of tennissen. Naast dit gevarieerde entertainment zijn er in het hotel twee restaurants, twee (snack)bars, WiFi (tegen betaling) en een geldautomaat. Als je met de auto komt, is er op het parkeerterrein van de accommodatie plaats om de auto te parkeren. Verder is er een oppasservice, wasservice en een kluis, waar je tegen betaling gebruik van maakt.
De kamers
Alle appartementen van Clube Albufeira Garden Village zijn uitstekend geschikt voor een kindvriendelijke vakantie naar Albufeira. De appartementen hebben een volledig uitgeruste kitchenette met een koelkast, kookplaten, oven, magnetron, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat. Ook hebben de appartementen een badkamer met een bad en douche slang, een toilet en een haardroger. Voor extra comfort is er ook WiFi (tegen betaling), een telefoon, een televisie en een kluis (tegen betaling) beschikbaar. In de appartementen biedt het balkon of terras met zitje een mooi uitzicht.
Het verschil in kamers
Bij het kindvriendelijke Clube Albufeira Garden Village is het mogelijk om verschillende kamertypes te boeken. Alle kamers/appartementen beschikken over de bovenstaande faciliteiten. Het standaard 2-kamerappartement is geschikt voor maximaal vier personen. Er is een woonkamer met sofabed en een aparte slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Voor de kleinere vakantiegangers zijn er ook kinderbedjes beschikbaar. In het standaard 3-kamerappartement kunnen maximaal zes personen verblijven. Er zijn twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer is er een tweepersoons sofabed om op te overnachten. Voor de kleinere vakantiegangers zijn er ook kinderbedjes beschikbaar. Deze standaard kamertypes zijn ook te boeken als superior kamers. Die zijn uitgerust met een vaatwasser, een wasmachine en een droger. Ook beschikken de superior appartementen over airconditioning die in de winterperiode als verwarming kan functioneren.
Bij Clube Albufeira Garden Village kun je verblijven op basis van verschillende verzorgingstypes. Je kunt ervoor kiezen om alleen te overnachten op basis van logies, of kies voor logies met ontbijt. Heerlijk als je zo uit je bed wil rollen naar het uitgebreide ontbijtbuffet! Je kunt ook verblijven op basis van halfpension of volpension; ideaal als je even niet wil nadenken over de lunch of het avondeten tijdens je vakantie in Albufeira. Alle maaltijden worden opgediend in het buffetrestaurant. Het viersterren complex heeft twee restaurants en twee (snack)bars. Restaurant A Casa Azul is een Mediterraans restaurant met de focus op de Italiaanse keuken. Hier proef je overheerlijke, verse pizza’s met ingrediënten uit Italië zelf: bellissima! In de zomer wordt in dit restaurant een buffet geserveerd in plaats van een vast menu. In het andere restaurant, O Pavilhão, kun je de Portugese en internationale keuken proberen met een vast menu. In de twee snackbars A Pérgola en A Cascata kun je allerlei hapjes, salades en andere lichte maaltijden krijgen.
Kindvriendelijke vakantie
Wil je met het hele gezin op vakantie naar de Algarve? Dan is Clube Albufeira Garden Village een goede optie om te verblijven! Dankzij de goede ligging en de faciliteiten als de speeltuin, de zwembaden en de miniclub, is dit appartementen resort ideaal voor een kindvriendelijke vakantie in Portugal.
Clube Albufeira Garden Village ligt aan een hellende weg en heeft dus hoogteverschillen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Bij aankomst betaal je een borg. De volgende creditcards worden in het resort geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet het hele jaar geopend. De toeristenbelasting is niet bij de reissom inbegrepen en dient ter plekke te worden voldaan.
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementPrachtig ingericht17 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnIncl. ruimbagageLogiesp.p. vanaf€ 579 Ga naar accommodatieDo Parque
AppartementGoed eten17 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogiesp.p. vanaf€ 381 Ga naar accommodatieQuinta do Mar da Luz
AppartementGeweldig zwembad12 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 331 Ga naar accommodatieNatura Algarve Sun Club
Appartement12 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogiesp.p. vanaf€ 359
- Diepies26-03-2023
Prima
In maart zijn wij met vrienden op dit rustige resort geweest in een 3 kamer appartement (met 2 badkamers) op de begane grond, met een heerlijke tuin aan het zwembad. Het is enigszins gedateerd, maar netjes en het werd regelmatig schoon gemaakt. De receptiemedewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Tip: huur een auto. Albufeira centrum is (net) te ver lopen, maar uiterst gezellig. De Algarve is fantastisch om te ontdekken met de auto. Het was een 'gokje' na het lezen van de reviews, maar wij zijn positief verrast. De prijs-kwaliteit verhouding beoordelen wij als uitstekend.
- Conny C10-02-2023
Iet geschikt voor de wintermaanden!,
Dit resort is totaal niet geschikt voor de wintermaanden! Da appartementen kun je verwarmen met de airco maar tocht aan alle kanten! Je zit ver van het centrum en er gaat geen shuttlebus! Je kunt wel wandelen maar dan moet je echt goed kunnen lopen! De handdoeken worden niet gewisseld zoals wel zou moeten! Ik zou dit niet aanraden! Er zou een verwarmd zwembad zijn maar dat is er niet! Je moet echt een auto hebben om de boodschappen te doen! Misschien is het wel iets voor de zomermaanden voor gezinnen met kinderen die hier een week of 10 dagen zijn!
- Fam Winter10-01-2023
Heel fijn verblijf, van alle gemakken voorzien.
Na het lezen van de reviews hier getwijfeld maar uiteindelijk toch geboekt. Wat een geweldig verblijf hebben wij gehad bij Clube Albufeira. Park was zeer netjes en verzorgd, zwembaden schoon en gevuld ondanks dat ze niet gebruikt werden (januari). Wij hadden de superior 3 kamer, deze beschikt over een airco, die in de wintermaanden als verwarming dient. Verder van alle gemakken voorzien, koelkast, vriezer, kookgerei, vaatwasser, wasmachine, droger, strijkijzer, 2 badkamers met bad, douche, wastafels, toilet, bidet. Grote slaapkamers met kasten. Genoeg ruimte. Enige 2 minpunten waren dat we er pas na 5 uur in konden en schoonmaak was met de Franse slag gedaan. Pannen, borden, bestek was vies terug gezet. Vloer was niet geveegd en zat vol haren en etensresten. Wij hebben toen gewoon even alles in de vaatwasser gegooid en de bezem gepakt. Bedden waren prima en schoon, badkamer en toilet gelukkig ook. Auto is wel heel handig.
- Anne22-10-2022
Fantastisch
Wij hebben hier een prima verblijf gehad! Een superior appartement, waar we met zijn vijven ruimte genoeg hadden (3 slaapkamers!). Wij zaten aan een van de zwembaden, aan de speelweide, aan het volleybalveld. Kon niet beter. Een auto is wel handig. De bedden lagen niet zo super lekker; dat was echt het enige mindere wat we kunnen bedenken. Het appartement is van alle gemakken voorzien; zelfs een wasmachine en een droger. Badkamers gerenoveerd. Keuken netjes. Wij vinden het een aanrader. Veel leuker dan een hotel
- Fam. Van Bovene04-10-2022
Oud en smerig appartement
De foto’s van de appartementen zijn waarschijnlijk gemaakt toen het nieuw was. Kloppen niet met de huidige situatie. Bij aankomst kregen wij de deur van het appartement geopend , maar kon niet op slot. De badkamer was erg vies, bruine wc en het bad waar je in moest staan om te douchen ook bruin. Eerst wc gel gehaald. Alkes vele malen ingespoten. Kapotte wc-bril, die er steeds afviel. Er werd niets aan gedaan. Lichtknoppen die niet werken. Bedden lijken wel van beton. Heel erg gehorig. Veel last van brommers in de nacht. Restaurant op her park niet aan te bevelen. Ga naar de stad om uit eten te gaan. Dat is beter. Geen muziek of animatie. Markt ging niet door omdat zij daar aan het bouwen waren hoorden wij in de taxi van de chauffeur. Veel kakkerlakken. Veel permanente bewoning. Voor ons nooit meer. Wij gaan altijd naar Spanje en wilden Portugal ook meemaken.
- Dhr Nick20-05-2022
Heerlijk verblijf gehad en goede service
- Jolanda Laenen01-04-2022
Geweldig verblijf
- Jenny21-10-2021
Fantastisch!!
Geweldige plek!!! Ruim opgezet, ziet eruit als wit dorpje in heuvels, vrijwel alles niet meer dan 2 hoog, prachtige onderhouden groene tuinen, 4 mooie zwembaden. Luxe, gratis bedjes op 2 plekken verstelbaar. Krijg je absoluut geen zere rug van. Superieur appartement, echt top, heel ruim, mooi interieur, groot balcon over woon- en slaapkamer, goede bedden, vaatwasser en wasmachine. Complete keuken, veel pannen Zelfs een oven en staafmixer Schoonmaak fantastisch, lieve dames werden bedolven onder de handdoeken Wifi perfect over hele complex Auto is aanrader Lidl, Aldi op 4 minuten rijden Prachtige stranden in de buurt (onze favoriet praia Falesia, praia Santa Eulalia) Aanrader: tocht naar uiterste westpunt, onderweg mooie stranden, Lagos prachtig! Jammer van electriciteitsmasten over delen van het complex. Dames bij receptie heel behulpzaam om appartement niet daaronder te zoeken. Drukke weg aan onderkant complex niet hinderlijk
- Monique Storms27-09-2021
Geweldig
Mooi opgezet park met verschillende zwembaden op diverse plekken. Mooi gelegen zo ongeveer 2km van albufeira centrum. Het had veel hellingrn maar ook trappetjes tussen de appartementen. Wij jadden geen auto gehuurd, verbleven op het park. Genoeg keuze uit restaurants. Wij hadden een 3 kamerappartement superior, met alles erop en eraan. Zaten op de begane grond. Wij hebben erg genoten, in een woord geweldig!
- Ber04-09-2021
Nooit meer!
Helaas is dit resort niet voor herhaling vatbaar. Er wordt aangegeven dat de handdoeken en beddengoed om de +/- 3 dagen gewisseld wordt. Dit was zeker niet het geval. Na aankomst hebben we 3 dagen zonder airco gezeten, deze was kapot. Daarna ruim een week onder zelfde beddengoed gelegen en 5 dagen met dezelfde handdoeken moeten doen...erg goor. Dit eerst aangegeven bij de receptie, zou opgelost worden, helaas niet gedaan met als gevolg na veel aandringen s'avonds op 23 u de bedden staan verschonen samen met de schoonmaakster. Ontbijt geboekt voor 1 dag (niet gekeken naar de prijs) hier vroegen ze voor een karig ontbijtje 10 euro p.p.! Slechte bedden!! De "gereserveerde" shuttlebus van resort kwam ook niet opdagen om ons naar de receptie te brengen. Zelf de (zeer) steile heuvels getrotseerd met 4 koffers om maar op tijd te zijn voor de taxi welke ons naar het vliegveld zou brengen. Voor ons nooit meer dit resort!
Appartement Clube Albufeira Garden Village info
- AirconditioningBeschikbaar
- 24-uurs receptieBeschikbaar
- HotelkluisBeschikbaar (1)
- KrantenkioskBeschikbaar (1)
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (1)
- NachtclubBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- ParasolsBeschikbaar (1)
- MassageBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- PaardrijdenBeschikbaar (1)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- MinigolfBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- Contactloos incheckenBeschikbaar
Afstand in meters