Zon, zee en zwemplezier tot in de puntjes verzorgd - dat beleef je bij Pickalbatros Hotels & Resorts! Ontspan aan de mooiste stranden of duik in onze spectaculaire zwembaden. Bij Pickalbatros Hotels & Resorts draait alles om luxe, avontuur en onvergetelijke momenten.
Waar vind ik een Pickalbatros Hotel?
Pickalbatros Hotels & Resorts vind je op toplocaties in Egypte, zoals Hurghada, Sharm El Sheikh, en Marsa Alam. Hurghada, gelegen aan de Rode Zee, staat bekend om zijn prachtige stranden en levendige nachtleven. Sharm El Sheikh, aan de zuidpunt van het Sinaï-schiereiland, biedt luxe, avontuur en adembenemende duiklocaties. Marsa Alam, een rustigere bestemming, is perfect voor liefhebbers van ongerepte natuur en kleurrijke koraalriffen. Elke locatie biedt een unieke mix van cultuur, ontspanning en avontuur, zodat je altijd een droomvakantie beleeft bij Pickalbatros Hotels & Resorts.
Hotels en faciliteiten
Bij Pickalbatros Hotels & Resorts staat luxe en comfort centraal. Onze hotels beschikken over indrukwekkende zwembaden, waarvan sommige waterparken en glijbanen hebben, ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Ontspan op een ligbed bij het zwembad of geniet van een verfrissend drankje aan de poolbar.
Ieder hotel heeft zijn eigen sportfaciliteiten zoals tennisbanen, een modern fitnesscentrum en tal van watersportmogelijkheden zoals snorkelen en duiken. De spa's bieden ontspanning met sauna's, stoombaden en diverse massages en schoonheidsbehandelingen.
Voor entertainment zorgen wij dagelijks met shows, live muziek en activiteiten georganiseerd door ons professionele animatieteam. Kinderen vermaken zich in de leuke kinderclubs met tal van activiteiten. Met gratis wifi in de hotels blijf je altijd verbonden.
Eten en drinken bij Pickalbatros Hotels & Resorts
Pickalbatros Hotels & Resorts biedt een uitgebreide culinaire ervaring. Onze buffetrestaurants serveren internationale en lokale gerechten, vers bereid door getalenteerde chefs. Daarnaast zijn er diverse à la carte restaurants waar je kunt genieten van Italiaanse, Aziatische en Mediterrane specialiteiten.
Voor een drankje kun je terecht in onze bars, variërend van de gezellige lobbybar tot de sfeervolle beach bar. Met de all-inclusive formule geniet je de hele dag door van maaltijden, snacks en drankjes zonder extra kosten. Het uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je altijd iets lekkers vindt, of je nu zin hebt in een lichte snack of een uitgebreid diner.
Welke soorten verblijven zijn er?
Pickalbatros Hotels & Resorts biedt per hotel diverse kamertypes aan, geschikt voor elke soort vakantie. Kies uit comfortabele standaardkamers, stijlvol ingericht en voorzien van moderne gemakken. Voor extra luxe zijn er suites met extra voorzieningen zoals bijvoorbeeld een jacuzzi.
Gezinnen kunnen kiezen voor ruime familiekamers met aparte slaapkamers en extra ruimte. Voor een ultiem luxe verblijf zijn er villa's beschikbaar, met privézwembaden en prachtige uitzichten. Welke kamer je ook kiest, je geniet altijd van comfort en stijl bij Pickalbatros Hotels & Resorts!