Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit

• Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 10

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Pickalbatros Golf Beach Resort

Ontsnap naar het Golf Beach Resort, waar de ultieme vakantie-ervaring wacht. Dit resort is een oase van ontspanning, direct gelegen op een adembenemend rotsplateau aan zee met een eigen strandbaai. Of je nu wilt genieten van de zon op het strand of wilt plonzen in een van de betoverende zwembaden, dit resort belooft een onvergetelijk verblijf.

De Ligging

Het Golf Beach Resort is prachtig gelegen op de zuidelijke punt van het schiereiland Sinaï, omgeven door de rijke natuur en historie, ideaal voor het ontdekken van een van de oudste culturen ter wereld. Het resort bevindt zich op slechts 5 km afstand van de Sharm El Sheikh International Airport, waardoor de reis soepel en snel verloopt. Na'ama Bay, met zijn bruisende uitgaansleven en winkelmogelijkheden, is slechts 7 km verwijderd van het resort, gemakkelijk bereikbaar met de beschikbare shuttleservice.

Het Golf Beach Resort biedt een luxueuze ervaring met zijn 415 kamers en uitgebreide faciliteiten. Het resort beschikt over twee prachtige buitenzwembaden, inclusief een aquapark met zoetwater, ideaal voor zowel ontspanning als vertier. Vakantiegangers kunnen genieten van de zon op de comfortabele ligbedden of onder de parasols op het strand en bij het zwembad, waar tevens badhanddoeken beschikbaar zijn. Naast ontspanning biedt het resort diverse activiteiten zoals fitness, watersporten, en balsporten. Voor totale ontspanning kun je terecht in het spa- en wellnesscentrum, tegen betaling. Bovendien zijn er diverse eetgelegenheden en bars, een discotheek, winkels en een kapper om je verblijf compleet te maken.

In het Golf Beach Resort vind je een breed scala aan culinaire opties met in totaal zes restaurants, waarvan sommige bij het all-inclusive pakket inbegrepen zijn. Of je nu zin hebt in internationale gerechten, een pool BBQ, oosterse keuken of zelfs Chinese, Japanse en Thaise keuken, er is voor ieder wat wils. Met de all-inclusive optie geniet je van ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, evenals snacks, ijs en middernachtsnacks. Bovendien zijn geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken inbegrepen. Het resort telt vijf bars, waaronder een lobbybar, twee zwembadbars, een strandbar en een bar op het dak, ideaal voor een verfrissend drankje.

Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar in het Golf Beach Resort om accommodatie toegankelijk te maken voor iedereen. Er geldt een kledingvoorschrift voor het diner. Verschillende betalingsmethoden worden geaccepteerd, waaronder American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Een vakantie in Pickalbatros Golf Beach Resort voelt als een zonnige herinnering vol warmte en ontspanning. De kamers zijn netjes en goed onderhouden, en je voelt je meteen welkom dankzij het vriendelijke personeel. Het eten is heerlijk en gevarieerd, met verse smaken die je laten genieten. De zwembaden en het zoutwaterzwembad bieden rust en plezier, terwijl de ligging vlakbij een klein zandstrand voor extra gemak zorgt. Vakantiegangers waarderen de rustige omgeving en de mooie tuin, perfect voor ontspannen wandelingen. De kamers met uitzicht op het zwembad en voorzieningen zoals slippers en badjassen maken het extra comfortabel. Hier proef je plezier, rust en dat vakantiegevoel dat je weer helemaal oppept.

• Airconditioning

Website

FenomenaalScore uit 28 reviews

Perfecte service
Door Leo op 11-05-2026

Wij hebben een zeer fijne tijd gehad in Pickalbatros Golf Beach Resort. Vanaf het inchecken voelden we ons welkom dankzij het vriendelijke personeel bij de receptie.

De kamer was netjes, schoon en elke dag goed verzorgd. Het hele hotel zag er verzorgd en goed onderhouden uit. Het eten was heerlijk en vers, met genoeg keuze voor iedereen.

Ook de bediening in de bars en restaurants verdient een compliment. Iedereen was vriendelijk, behulpzaam en gaf uitstekende service. Wij zouden dit resort zeker aanbevelen aan familie en vrienden.

Fantastisch verblijf met uitstekende service bij P
Door Karin op 11-05-2026

Wij hebben een geweldig verblijf gehad in Pickalbatros Golf Beach Resort. Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk en professioneel verwelkomd bij de receptie. De kamer was schoon, comfortabel en goed onderhouden.

Het eten was erg lekker met veel variatie, en de service in de bars en restaurants was uitstekend. Het hele hotel was goed onderhouden en alles zag er netjes uit.

Het personeel was altijd behulpzaam en vriendelijk, wat ons verblijf nog aangenamer maakte. Wij raden dit hotel zeker aan en komen graag nog eens terug!

Fantastisch verblijf met uitstekende service bij P-28bebeef-ec64-4807-9575-ed4330ef24fa
Ontspanning met kleine minpunten
Door Andreas op 04-05-2026

Pickalbatros Golf Beach Resort is een populair hotel in Sharm El Sheikh dat zowel sterke als minder sterke punten heeft.

Aan de positieve kant biedt het resort een mooie en rustige omgeving, ideaal voor wie wil ontspannen. De kamers zijn ruim en worden over het algemeen goed schoongehouden. Het personeel is vriendelijk en doet vaak zijn best om gasten te helpen. Daarnaast zijn de zwembaden groot en goed onderhouden, en is er voldoende keuze aan eten in de restaurants.

Aan de andere kant zijn er ook enkele minpunten. Sommige delen van het hotel kunnen wat verouderd aanvoelen en zouden een renovatie kunnen gebruiken. Het eten is gevarieerd, maar de kwaliteit kan wisselen, vooral tijdens drukke periodes. Ook ligt het strand niet direct aan het hotel, wat voor sommige gasten minder handig kan zijn.

Al met al is Pickalbatros Golf Beach Resort een goede keuze voor een betaalbare vakantie met veel faciliteiten, maar het is geen luxe vij

Pickalbatros Golf Beach Resort

Uitstekende service en warme gastvrijheid bij Pick
Door Andreas op 10-04-2026

Mijn verblijf in Pickalbatros Golf Beach Resort was een zeer aangename ervaring en absoluut de moeite waard. Vanaf het eerste moment viel het hoge niveau van gastvrijheid op, vooral bij de receptie. Het personeel verwelkomde ons op een professionele en vriendelijke manier, waardoor we ons meteen op ons gemak voelden.
Wat ook bijzonder opviel, was de uitstekende opvolging door de guest relations. Zij deden er alles aan om ervoor te zorgen dat aan al onze wensen werd voldaan en stonden altijd klaar om te helpen met een glimlach. Dit gaf een extra gevoel van zorg en aandacht gedurende het hele verblijf.
De service in de restaurants en bars was eveneens van hoog niveau. Het personeel was attent, snel en altijd bereid om te helpen. De kwaliteit van het eten en drinken was goed en er was voldoende variatie.
Daarnaast waren de kamers zeer schoon en goed onderhouden. Ook alle andere faciliteiten en ruimtes in het hotel werden continu schoong

Gezinsvriendelijk verblijf met ontspanning en comf
Door martina op 10-04-2026

Hier zijn meer activiteiten voor kinderen beschikbaar dan luxe villa’s. We hebben genoten van het varen met boten op de rustige rivier, en we vonden het zoutwaterzwembad en de vuurshow erg mooi.
De kamer was een ruime bungalow met uitzicht op het zwembad, waardoor het geluid van vliegtuigen niet te horen was. De zee ligt aan de overkant van de weg, wat erg handig is; je kunt genieten van een luxe strand – er is daar een klein zandstrand.
De kamer is voorzien van de nodige voorzieningen – badjassen, slippers en een tandenborstel.

Luxe en Ontspanning aan de Rode Zee
Door Pia op 17-03-2026

Pickalbatros Golf Beach Resort is een uitstekende keuze voor een ontspannen vakantie aan de Rode Zee. Het resort biedt een prachtige combinatie van luxe, comfort en gastvrijheid.
De kamers zijn ruim, schoon en goed onderhouden, met moderne voorzieningen en vaak een mooi uitzicht op de tuin, het zwembad of de zee. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en doet er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Het eten in het resort is gevarieerd en van goede kwaliteit, met meerdere restaurants die zowel internationale als lokale gerechten serveren. Vooral het ontbijtbuffet en de themadiners worden door veel gasten gewaardeerd.
De faciliteiten zijn indrukwekkend meerdere zwembaden, een privéstrand, sportactiviteiten en entertainment voor zowel volwassenen als kinderen. Ook golfliefhebbers komen hier aan hun trekken dankzij de nabijgelegen golfbaan.