Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Aantal appartementen: 6
Skilift: 150m
Adresgegevens | Wildentalstrasse 5, 6993 |
Ferienhaus Annemargrethe
We waren in Haus Margarethe in maart met het hele gezin en zaten in appartementen C en D.
Heerlijk ruime appartementen, fantastisch ingericht en van alle gemakken voorzien.
Voor elk wat wils: skiën, snowboarden, langlaufen en wandelen met onze kleinzoon. Het openbaar vervoer is prima geregeld.
We hebben een heerlijke tijd gehad en klompen graag volgend jaar weer terug
Prachtig mooi appartement, brandschoon met hotelservice (opgemaakte bedden, handdoekenpakket en keukenpakket inclusief, na een week schone handdoeken en keukenpakket!). Zaten in appartement A op begane grond met terras, prachtig mooi uitzicht. Ondanks werkzaamheden aan het gebouw die eerder dan gepland begonnen en ons verrastte met overlast, werd er goed meegedacht en tot een goede oplossing gekomen. Door deze service verzachte dat de overlast en hebben we toch nog kunnen genieten van onze vakantie. Volgend jaar komen wij weer terug!
Een heerlijk appartement, rustige ligging en alles op loopafstand.
Super proper en licht. Voldoende groot voor 4 personen.
We hebben genoten van het appartement en de omgeving (hele mooie wandelingen gemaakt).
Een heel mooi gezellig knus Oostenrijks appartement. Op de boven verdieping met prachtige balken en een mooie vide.
Alles zeer schoon en goed verzorgd.
Helemaal top! Een echte aanrader. Makkelijk bereikbaar dichtbij een piste en de piste bus. Heerlijke restaurants op loop afstand. Reserveren is wel handig om te doen.
'S morgens verse broodjes ook op loop afstand.
Wij hebben genoten!
Haus Annemargrethe is rustig gelegen en we hebben het heerlijk gehad in de appartementen B en D. Goed voorziene keuken, heerlijke douche en alles was netjes en schoon bij aankomst. Kortom, een aanrader!