Vakantie in Natters
Het bergdorp Natters is een gezellig dorpje in het Oostenrijkse Tirol. Een vakantie naar Natters kan zowel in de winter als zomer. ‘s Winters is het een geliefd skioord en in de zomer staan de Alpenweiden in bloei en wandel je langs bergmeertjes.
Natters
Sanitair is echt goed. Zowel qua looks als qua warm water. Wat niet goed is: - de afwatering is niet goed vooral onze plek, luxe plek aan het meer, kreeg bij elke flinke bui zoveel water dat onze plek snel meer dan blank stond. En buien waren er veel. Ook op andere plekken bleef water staan. - in de heren wc hangt een automaat met spullen die in een pornoshop niet misstaan. Dat hoort echt niet op een familiecamping. - voor WiFi moet apart betaald worden. Dat is op zich prima. Maar die valt nogal uit. En als die het wel doet is de snelheid vaak laag.
Prachtige omgeving, mooi uitzicht op de bergen. Gezellige dorpjes, niet groot maar prima voor een kop koffie. Stubajer gletsjer is mooi om per gondel te verkennen. Ook mooi uitzicht vanaf de springschans aan de rand van Innsbruck.
Die Umgebung ist wunderschön, ob Skifahren, baden oder Langlaufen! Es ist für jeden was dabei!
Omgeving voor alle leeftijden. Er is van alles te doen in de omgeving: wandelen, bergbeklimmen, vissen, Inbnsbruck bekijken. Wat verder rijden maar zeker de moeite waard zij de Krimmlwasserfalle.
Was vooral een door-trekkerscamping richting Italië... Dat hadden we niet verwacht, waardoor er van ' morgens vroeg tot ' avonds laat veel aan aan en af wordt gereden. Tot na 22.00 uur komt men aanrijden. ... We zijn gelokt door de mooie plaatjes waarop te zien was dat men er kon surfen. Dit was dus niet het geval. (Kinderen teleurgesteld). Camping is netjes. Let wel op de grootte van de te reserveren plek. Voor een caravan met voortent en luifel zijn de plekken echt te klein. De bijzettentjes zijn dan helemaal niet mogelijk...:( We hebben dus de voortent weg moeten laten, wat in Oostenrijk, gezien het weer niet altijd handig is.... Water is maar voor een deel geschikt voor zwemmen. Dat is niet het deel waar de campeerplekken zich bevinden.. Voor gezin met kleinere kinderen wel geschikt. Sanitair is er wel helemaal geweldig.