Reviews over Innsbruck

 • 9

  fantastich

  martin, 3-3-2018

  een prachtig land veel natuur de mensen zijn vriendelijk en vele grote steden de

  vakantiehuisjes zijn ons altijd prima bevallen ,netjes en alles aanwezig er is genoeg te bezichtigen we zijn er nu 4keer geweest wel jaar elk een andere omgeving

 • 9

  erg leuk om te zijn en de winkels waar erg genoeg

  dhr tpm van delft, 22-2-2018
  ik vond erg interzand om naar toe te gaan vond erg mooi plaats
 • 8

  Fijne, vriendelijke stad!!

  Machteld Schoone, 17-2-2018
  Wat een leuke, vriendelijke stad met aardige inwoners, mooie musea, fijne restaurant en kroegen en constant uitzicht op wit besneeuwde toppen. Er heerst een zeer positieve en open vide in Innsbruck en waren aangenaam verrast. Met de Innsbruck kaart kan je gratis gebruik maken van het zeer goede openbaar vervoer, je kan kabelbanen en trammetjes pakken hoog de bergen in en je gaat makkelijk van museum naar kasteel. We hebben het erg fijn gehad!
 • 8

  mooie stad tussen de bergen

  mv, 10-4-2017

  alpen zoo leuk , gewoon lekker wandelen door het centrum

  of met de kabelbahn/ treintje naar een bergtop

 • 8

  Spectaculaire ligging tussen hoge bergen

  Chris Jetten, 7-2-2016
  Innsbruck is een vrij grote stad die ligt ingeklemd tussen bergketens van 2 km hoog. De bergen zijn goed toegankelijk met het ov en met kabelbanen: neem voor de bergketen ten noorden van de stad buslijn J naar Nordkette, dan kom je uit bij een uitzichtpunt met prachtig uitzicht over de hele stad en kun je desgewenst nog hoger met de kabelbaan. Voor de bergketen ten zuiden neem je ook buslijn J maar dan naar Igls (Patscherkofelbahn of Olympia Express). Er gaat 1x per uur ook een tram naar Igls, wat een prachtig ritje is: neem vanuit het centrum eerst lijn 1 naar de skischans Bergisel en stap daar over op lijn 6. In het centrum van Innsbruck zijn veel winkels en ook een aantal (maar niet heel veel) restaurants. Buiten het centrum rondom de IKEA (buslijn F) zijn de grotere en met sfeerloze winkels te vinden. Het grote voordeel van in Innsbruck verblijven is dat je al deze voorzieningen in handbereik hebt maar om letterlijk op een steenworp afstand bent van prachtige bergen en natuur.
Innsbruck scoort een 8,4 uit 10, op basis van 133 reviews
Advertentie
Advertentie