Vakantie Gerlos

31 accommodaties

Populair
Oostenrijk
Tirol
Gerlos
Verwijder filters

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Wat zeggen bezoekers over

Gerlos

653 reviews

9
Voor elk wat wils
Door Nils Jensen op 08-08-2023
Gereisd met vrienden

Een skigebied voor variatie. Voor kids, beginners en volwassenen. Skischool met Nederlandse skileraren vonden de kinderen heel fijn. Leuk is het ook om richting Zell am Ziller te gaan. Nieuwe lift gekomen ook. Zaten met onze kinderen in volledig verzorgd skichalet Dengg, ideaal ook als je met kinderen bent. Wordt veel voor je geregeld en aparte maaltijden speciaal voor kinderen.

9
Gezellige bestemming
Door Dion de Groot op 26-07-2023
Gereisd met vrienden

We stonden wel in de file op de Gerlospass, er was sneeuw naar beneden gevallen op de weg en dat moest worden weggehaald. Voor de rest een top vakantie gehad in Gerlos. Leuke en gezellige bestemming. Skigebied gevarieerd en catered skichalet Dengg een aanrader. Top formule.

9
Drie zomers al geweest hier en nu ook de winter.
Door Eelke Clevers op 21-06-2023
Gereisd met vrienden

We komen hier al in de zomer al drie keer met de Almabtrieb. Dat is zo gezellig. Veel nederlanders en alles is geopend. In april ook voor het eerst in de winter geweest in een gecatered chalet: skichalet Dengg. Heel goed allemaal. In de zomer geen chalet, maar dan boeken we diverse hotels. In de winter zijn we met een groep en dan is een chalet waar je niets meer hoeft te doen ideaal. Tenminste dat vinden wij.

9
Fijn om weer terug te zijn in Gerlos
Door Marloes Cortenbach op 17-05-2023
Gereisd met vrienden

Vele jaren komen we met de wintersport in Gerlos en het is ieder jaar opnieuw fijn en vertrouwd om terug te zijn. Onze vaste skiclub zit altijd in catered skichalet Dengg met alles erop en eraan, dus geen boodschappen doen voor ontbijt en niet te hoeven koken. Veel teveel werk en zonde van onze skitijd. We hadden heerlijk gegeten op de Gerlosplatte op een groot zonnig terras. Aanrader!!

8
Gezellig dorp en prachtig skigebied
Door Maurice Huls op 24-03-2023
Gereisd met vrienden

Weer een prachtige wintersportvakantie gehad in Gerlos en ook aan te raden is skichalet Dengg. Alles lekker verzorgd. Echt genieten.

9
Hoop lol gehad weer.
Door Tjerk Smets op 14-03-2023
Gereisd met vrienden

Wat hebben we een hoop lol weer met elkaar gehad. Leuk hoor die apresski in Gerlos. Goede en gemoedelijke sfeer. Iedere dag een feestje en ook in skichalet Dengg met leuke chaletstaf die kookten voor ons en ontbijt en huishouding. Toppers die Sven en Vanja. Tot volgend jaar weer Gerlos.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.