3,9 miljoen reviews
Tijdelijk geen boekingskosten
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Vakantie Rotterdam

96 accommodaties

Populair
Nederland
Zuid-Holland
Rotterdam
Verwijder filters

Wat zeggen bezoekers over

Rotterdam

746 reviews

10
Trots op deze moderne stad. Genieten.
Door Nel op 13-01-2020
Gereisd met partner

Rotterdam is een geweldige stad, ga met het zeer goede openbaar vervoer en laat je verrassen door de watertaxi's. De verhalen van de veelal gepensioneerde kapiteins. Die uit pure liefde de passagiers rond varen. Geniet van de skyline en de heerlijke winkels en terrasjes. Ach ja, ik woon hier, maar niks is gelogen. Rotterdam, the place to be.

6
Zeker niet mooi maar wel indrukwekkend.
Door Flip van de Schepop op 17-12-2019
Gereisd met partner

Rotterdam is een indrukwekkende stad maar zeker geen mooie stad. De echte sfeer ontbreekt en dit komt natuurlijk door het ontbreken van een historische binnenstad. De mooie plekjes zijn op één hand te tellen (zoals bijv. bij de Oude Haven). Verder is het vooral een hele grote verzameling van moderne en vaak lelijke gebouwen. Veelzeggend is het gebied rondom het gemeentehuis. Het gemeentehuis zelf is heel mooi maar wat er omheen staat is afschuwelijk (enorm zonde). Het gebied rondom de Erasmusbrug en de Kop van Zuid is wel fascinerend om te zien. Ook zitten er in Rotterdam genoeg leuke restaurants, kun je er prima winkelen en is er veel te doen. Wij hebben ons dus zeker wel vermaakt in Rotterdam maar het is en blijft wel het lelijkste eendje van de vier grootste steden van Nederland.

8
Grandioos👍
Door Heidi op 03-11-2019
Gereisd met vrienden

Mooie stad, van alles te doen👍

10
Fantastisch, blijdschap
Door Hille Sard op 03-08-2019
Gereisd met oudere kinderen

Wij hebben in Juli Rotterdam geweest wat prachtige city en bouwen Euromast is een miljoen prachtige zicht voor Rotterdam.Ook mijn jongste zoon van 9 jaar wind echt leuk Blijdorp . Wij hebben terug gekomen met heel veel blijdschap. Ik ,dochter van 14 jaar ,mijn zoontje van 9 en mijn zoon van 19. Wij vergeten dat nooit en zeker wij gaan terug😍😍😍

7
Fantastisch
Door John op 09-07-2019
Gereisd met partner

Fantastische metropool! Vol met architectuur en een hele mooie skyline!

9
Super citytrip zo dichtbij.
Door Annick op 05-12-2018
Gereisd met partner

Veelzijdige ,trendy ,gezellige stad! Alles op wandelafstand. Boottocht op Maas,Euromast, de markthal ,de koopgoot, de oude haven,kubuswoningen.... Waar nieuwe en oude architectuur elkaar ontmoeten. Er is zoveel te bezoeken ... Zeer aangename en veilige stad. Wij komen zeker terug.

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.