Noordzee
- Restaurant
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Noordzee voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFantastisch150 reviewsZeer goede service Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieFletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam
Fantastisch16 reviewsZeer goede service Ga naar accommodatieBoutique Hotel Corona
Fenomenaal58 reviewsPrachtig gelegen
- Linda26-06-2020
Onvriendelijk, oud hotel!!!!
Oud hotel wel schoon! Personeel niet vriendelijk, vooral bij de receptie erg stug! Dit is niet leuk voor je vakantie!!!! Voor informatie als je vroeg kreeg je kort antwoord!!!!! Nee dit is geen vakantie hotel erg jammer, we zijn nu bij b&b dat is super hier op Katwijk!!!! De helft van de prijs ook!!!!!!! Dus mensen pak iets anders dan dit hotel!!!
- Marion03-11-2019
Voor herhaling vatbaar.
We hebben genoten! Van de service, de schone en mooie kamer (Wilhelminakamer) en het eten. Zowel het diner als het ontbijt waren heel goed. En met uitzicht op zee!
Ik was, door eerdere recensies, een beetje bang voor de sfeer. Maar we zijn tijdens het hele verblijf heel vriendelijk ontvangen en geholpen!
- Jan01-10-2018
- Gerrit Vos31-07-2017
Wederom perfect verblijf in dit tophotel.
- Henrica13-07-2017
Een warm welkom en als verrassing upgrade suite👍
Alles goed! Echt vakantiegevoel! Wil je er even uit dan is dit het Hotel waar alle comfort aanwezig is: prima bedden en fijne kamers.Zeer betrokken personeel, ontspannen sfeer en heerlijk ontbijt! Daarnaast schone kamers en alles loopt gesmeerd! Geen geluidsoverlast en geen gestresst personeel. Door de jaren heen herkennen ze je als gast want er is bijna geen verloop van personeel in Hotel Noordzee.De beide restaurants aanwezig boven en begane grond een zeer goede combi!Je hebt alles bij de hand nl. De zee aan de overkant met gezellige strandpaviljoens, en het direct gezellige centrum om de hoek met mooie winkels voor jaarlijkse outfit aan te schaffen,ideaal! Katwijk is HOT! Verder is het parkeren van je auto geen probleem met rondom de garages en mocht je als gast je kinderen en kleinkinderen even willen ontvangen, dan wordt alles voor je geregeld.Een uitstekende service die niet te overtreffen valt..Ieder jaar hebben wij hier het meest ontspannen relaxmoment.
Hotel Noordzee info
- AirconditioningNiet beschikbaar