Vakantie Katwijk

Katwijk is een bekende Nederlandse kustplaats in de provincie Zuid-Holland. Katwijk beschikt over veel cafés, restaurants en winkels. Katwijk is gericht op toerisme en telt daarom veel accommodaties, zoals vakantiehuizen, appartementen, campings en hotels.

Eigen vervoer
Nederland
Zuid-Holland
Katwijk
Verwijder filters

12 accommodaties

Over Katwijk

Katwijk is een bekende Nederlandse kustplaats in de provincie Zuid-Holland en ligt net ‘achter‘ Leiden in de lijn van bekende kustplaatsen als Scheveningen, Wassenaar, Noordwijk en Zandvoort. Van oorsprong is Katwijk een rustiek vissersdorp, het is echter uitgegroeid tot een populaire badplaats. Vooral in de zomermaanden kan het er druk zijn. Tussen Wassenaar en Katwijk ligt een prachtig duingebied waar je te voet, op de fiets of te paard kunt genieten van de natuur. Katwijk beschikt over veel faciliteiten voor toeristen, je hoeft nooit lang te zoeken naar een café, restaurant of winkel.

Je kunt een dagje uit naar Duinrell in Wassenaar, de Keukenhof in Lisse en je bent zo in Leiden en Den Haag waar natuurlijk ook veel te zien en te doen is. Katwijk is per auto goed bereikbaar via de snelweg A44, het heeft geen eigen treinstation dus qua openbaar vervoer is het aangewezen op de bus vanuit Leiden, Noordwijk of Den Haag. Katwijk is een populaire bestemming om een weekendje uit te waaien aan de kust. Katwijk is gericht op toerisme en telt daarom relatief veel accommodaties, het grootste deel daarvan zijn vakantiehuizen, ook vind je in Katwijk en omgeving veel appartementen, campings en hotels.

Wat zeggen bezoekers over

Katwijk

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.