/Nederland/Zeeland/Oostkapelle

Vakantie Oostkappelle

Oostkappelle is een dorp in Zeeland, gelegen in het westelijke deel van Walcheren. Het dorp ligt op loopafstand van zee. Het staat bekend als een rustig dorp, in de zomer zijn er wel relatief veel toeristen. Er zijn strandpaviljoens, restaurants en cafés.

Eigen vervoer
Nederland
Zeeland
Oostkapelle
Verwijder filters

14 accommodaties

Over Oostkappelle

Oostkappelle is een dorp in de provincie Zeeland, gelegen in het westelijke deel van het natuurrijke Walcheren. Het dorp ligt op loopafstand van zee, per paardentram kun je naar het strand. Oostkapelle staat bekend als een rustig dorp, in de zomer zijn er wel relatief veel toeristen. Er zijn strandpaviljoens, restaurants en cafés maar geen druk uitgaansleven, het is een dorp waar voornamelijk families met kinderen komen, over het algemeen weinig tieners. Het strand staat bekend als schoon en kindvriendelijk, het leent zich goed voor activiteiten als vliegeren, surfen en zeilen.

Grotere plaatsen in de buurt zijn Middelburg en Vlissingen. Oostkapelle is een goede uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of paard te rijden, dorpjes als Domburg, Westkapelle en Zoutelande liggen op fietsafstand. Tussen het dorp en het strand bevind zich bos en duinpartijen. In Oostkappelle en de directe omgeving tref je veel vakantiehuizen, maar ook campings, hotels en appartementen.

Wat zeggen bezoekers over

Oostkapelle

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.