Tijdelijk geen boekingskosten

Verwijder filters

Luttenberg

Verblijf Safaritent
Door Janozie op 04-05-2021

Heerlijk 2 daagjes met de pubermeiden in een safaritent verbleven.Mooie ruime tent en heel schoon.Fijn zo dicht bij het sanitairgebouw.Genoeg te doen voor jong en oud zowel op de camping als de omgeving.Mooi opstapje voor als ze de volgende keer alleen gaan.Paar minpuntjes:Gaskachel was op, dus eerste nacht erg koud gehad.Koken gaat niet optimaal in de tentDuurt lang voordat het klaar is.Kromme pan, dus pannekoeken bleven plakken😬

Leuke camping, mooi en net sanitair gebouw
Door Van Driel op 01-08-2020

We vonden de kampeerplekken erg krap. Maar ondanks dat heb je snel contact met je buren en hebben we het erg gezellig gehad. Sanitair is schoon. De kranen van de afwas en waar je je handen kan wassen zijn te klein. Verder een super leuke camping. Er is genoeg te doen. Omgeving is prachtig.

Fantastische
Door Merks op 09-07-2020

We zijn daar geweest met het hele gezin en klleinkinderen . Tereren van ons 40 jarig huwelijk hebben we daar 3 dagen de huisjes en de B en B gehuurd Met onbijt en diner . Van daaruit gaan zweefvliegen en park Hellendoorn
Alles goed geregeld alles goed verzorgd super weekend gehad alle kinderen waren vol lof over de locatie en en de gast vrijheid. De klein kinderen konden volop spelen met trampoline skelters en speeltoestellen en de zandbak. Nogmaals een super weekend dank je wel.

Geweldige activiteiten en omgeving
Door Cees op 21-06-2019

Luttenberg en vooral Raalte is een heel gezellige plaats.Wij zijn o.a in Raalte geweest voor het oogstfeest eind augustus begin september, stoppelhaene. Dan is het heel gezellig in de stad daar, met veel muziek,markt en optochten.Wij gaan daar ook dit jaar zeker weer heen. Ditzelfde geld voor de plaatselijke activiteiten van Luttenberg. De bevolking is zeer behulpzaam en gastvrij.

Aanrader
Door Sonja Bottinga op 12-12-2018

Ik ben hier 2 keer met mijn vriend geweest en vond het een heel fijn recreatie verblijf met heel fijne behulpzame eigenaars. Wij komen zeker terug hier.Mooie omgeving en gastvrije mensen.

mooie omgeving leuk om te fietsen en schoon
Door wiljo op 05-01-2018

Alles is er goed en mooi goed om te fietsen veel activiteiten rondom en de boerderijen zijn mooi om te zien veel leuke campings