Vakantie Enschede

Verwijder filters

Enschede

Gezellig!
Door Evelien op 29-03-2022

Super gezellige stad met hele leuke Cafe/ restaurantje in het centrum om de kerk (oude markt) Elke dinsdag en zaterdag is er markt.

Bijzonder prettige stad met leuke, eigen sfeer
Door Ruud op 07-05-2018

Enschede is geen stad met fraaie historische gebouwen. Die zijn er helaas niet meer. Maar het is wel een moderne en vlotte, eigentijdse stad met veel studenten en vertier. Erg jammer van het lelijke, kale betonnen plein voor het station, geen fraaie binnenkomer. Maar daarachter ligt een gezellig, vrij compact centrum met alle winkelketens die je bedenken kunt, aangevuld met speciaalzaakjes. Veel horeca op de Oude Markt. Veel studenten. Veel Duitsers die komen shoppen. Buiten het centrum in de wijk Roombeek (bekend van de vuurwerkramp in 2000) het museum Twentse Welle (over de textielindustrie en de streekgeschiedenis). Ook Rijksmuseum Twente (van Middeleeuwse tot moderne kunst) is erg interessant. Veel groene parken in de stad en natuur rondom de stad. Enschede lijkt voor veel mensen ontzettend ver weg, het is echter maar 2 uur met de trein vanaf Amsterdam, vanuit Utrecht nog korter. Het is ons uitstekend bevallen en komen zeker terug.

Fantastisch
Door Kamran op 07-10-2017

Enschede is mooie stad en heeft veel activiteiten in het centrum zoals discotheek en markt .

Heerlijke stad
Door Tineke op 05-09-2017

Wij waren voor Tuckerville een nachtje in Enschede dus maar kort de stad in geweest.. Heel veel winkels, kroegjes, restaurants en "kunstzinnig"! Overal leuk beelden, fonteinen en dingetjes die je opvallen. Er was echt overal iets te doen omdat er toevallig ook net een Food festival was. Wij gaan dus binnenkort zeker "op herhaling" want dit was veel te kort.

leuk verblijf in goed hotel
Door Frank Vervoort op 30-08-2017

leuk centrum met name de terrassen bij de Oude Kerk

Mooi centrum
Door Jannie en Roel op 25-08-2017

Het centrum van. Enschede is een bezoek zeker de moeite waard. Leuke terrasjes en veel winkels.