Vakantie Buurse
Buurse
De omgeving van Buurse is leuk om te verkennen op de fiets. Wij vonden de natuur bij het Buursermeertje erg mooi. Onderweg ook een rustpunt of bij natuurmonumenten kun je ook koffie drinken.
Het is een prachtig wandel-en fiets gebied. Haaksberger Veen, het Lankheet, WitteVeen met de Schotse Hooglanders. Bij Winkelman kun je heerlijk eten en op het terras onder een oude boom genieten van eigengemaakt ijs. Captain Jack heeft leuke plekken aan de beek, voor een lunch of biertje. Aan de Buursebeek ligt ook een rustpunt met heerlijk appelgebak. Verder is er nog een pannenkoeken restaurant met speeltuin. Je zit dicht bij de grens, Haarmühle in Duitsland, en ter Huurne is een supermarkt met ook indoor speeltuin.
Het was voor ons even thuiskomen , we zijn allebei in Twente geboren , kwamen het adres van de boerderijkamers tegen in een blad, we hebben geboekt , gastvrij ontvangen door Natasja en Henk Jan , met koffie en krentenwegge, na een korte rondleiding , koffers uitgepakt , fietsen van de auto en de omgeving verkend.30 km gefietst !prachtige omgeving!