Vakantie Buurse

Buurse

Buurse

Mooie natuur
Door Chantal op 23-12-2019

De omgeving van Buurse is leuk om te verkennen op de fiets. Wij vonden de natuur bij het Buursermeertje erg mooi. Onderweg ook een rustpunt of bij natuurmonumenten kun je ook koffie drinken.

fantastisch
Door Gre van Dasselaar op 28-08-2019

spjjkerharingen meenemen goede fietsen de natuur is hier geweldig

Gewéldig!
Door Gerard op 02-08-2019

Heerlijk, rustig dorp . Gelegen in een mooie fiets en wandelomgeving.

Prachtige omgeving.
Door Gerardy Hooijsma op 17-05-2019

Het is een prachtig wandel-en fiets gebied. Haaksberger Veen, het Lankheet, WitteVeen met de Schotse Hooglanders. Bij Winkelman kun je heerlijk eten en op het terras onder een oude boom genieten van eigengemaakt ijs. Captain Jack heeft leuke plekken aan de beek, voor een lunch of biertje. Aan de Buursebeek ligt ook een rustpunt met heerlijk appelgebak. Verder is er nog een pannenkoeken restaurant met speeltuin. Je zit dicht bij de grens, Haarmühle in Duitsland, en ter Huurne is een supermarkt met ook indoor speeltuin.

Prachtig
Door Sannie Roossink op 16-09-2018

Dat het een prachtige omgeving is , mooi voor wandel of fietstochten

Het was fantastisch !
Door Sannie Roossink op 14-06-2018

Het was voor ons even thuiskomen , we zijn allebei in Twente geboren , kwamen het adres van de boerderijkamers tegen in een blad, we hebben geboekt , gastvrij ontvangen door Natasja en Henk Jan , met koffie en krentenwegge, na een korte rondleiding , koffers uitgepakt , fietsen van de auto en de omgeving verkend.30 km gefietst !prachtige omgeving!