Vakantie Hoogerheide

Nederland
Noord-Brabant
Hoogerheide
Verwijder filters

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Hoogerheide

Nooit meer, totaal geen sfeer!!!
Door Frans op 14-08-2018

Bungalowpark Familyland "Het mooiste park van Brabant" ??????? Hoe durven ze bovenstaande slogan te gebruiken, niets van waar. Héél veel Oost-Europese werkkrachten in de bungalows waar we absoluut geen last van hadden, gingen 's morgens werken en kwamen 's avonds thuis. De Finse bungalow was erg donker maar heerlijk koel in deze hete zomer. We waren en waarschijnlijk de enige Nederlanders op het Bungalowpark. Het zwembad beviel best, plaats genoeg om te zwemmen en veel speeltjes in het water, hier kwam je dan ook een enkele Nederlander of Belg tegen. Bowling baan was goed en prettig bespeelbaar. Het was overal zéér stil en dat voor het hoogseizoen!!!!

Mooi dorpje met alle voorzieningen.
Door Wim en Karina op 05-11-2016

Hoogerheide is een lief dorp bij de Belgische grens, met alle voorzieningen. Je kunt er prachtig fietsen naar alle richtingen, Bergen op Zoom, de Kalmthoutse Heide, de bossen van de Wouwse Plantage. We hebben weer een mooi stukje Nederland ontdekt!

fantastisch
Door m. luhulima op 21-09-2015

gezellige plaats winkels gezellig en restaurants prima eten

Prima uitvalsbasis op de Brabantse wal
Door Jean Pierre Willems op 22-06-2015

Geschikt voor senioren families en kinderen

Leuk Dorp
Door K.Neeervoort op 21-06-2015

Hoogerheide is op 5 min fietsafstand van de camping.Erg gezellig en zeer vriendelijk.

Leuk dorp
Door Monique op 22-10-2014

Supermarkt om de hoek.. 500 meter verderop zit een supermarkt.