Vakantie Eindhoven
Eindhoven is een stad in het zuidoosten van Noord-Brabant. In het centrum ligt de Markt, hier bevinden zich voornamelijk grand cafés en terrassen. Een stukje verderop ligt Stratumseind, met meer dan 50 aaneengesloten (dans)cafés, kroegen en discotheken.
21 accommodaties

Van der Valk Eindhoven

Inntel Hotels Art Eindhoven

Crown Inn Eindhoven
Eindhoven
fijne stad met groot aanbod aan winkels en eetgelegenheden zonder de nadelen van de heel grote steden (bereikbaarheid, parkeren, drukte ed); er hangt een fijne sfeer; winkelen en eten is hier goed te combineren; ook musea, evenementen (bijv Glow) ed; meestal voldoende parkeerplaatsen, maar de trein stopt ook vlak bij het centrum;
Geweldig winkelen en uitgaan in Eindhoven. Ook veel op gebied van design te beleven zoals De Kazerne, Piet Hein Eek, Van Abbemuseum, Yksi, Urban Shopper en Philips Museum en Strijp S. Blijf niet in het centrum hangen. Ga bijvoorbeeld ook naar Strijp S. Als je langer blijft en van Van Gogh houdt, breng dan een bezoek aan Nuenen dat op 5 km afstand van Eindhoven ligt.
Dagje naar Eindhoven aangezien wij in de buurt op vakantie waren, veel over gehoord immers Eindhoven de gekste.
Maar wat viel dat zwaar tegen.
Het centrum was grauw en troosteloos, ook hing er geen sfeer. Het plein bij de Bijenkorf was groot en saai, niet te vergeten het fantasieloos gebouw waar o.a. de LaPlace in zit.
De gezelligheid waar je door veel mensen op gewezen wordt hebben wij niet gezien, ook waren veel winkelmedewerkers behoorlijk arrogant of chagerijnig zoals bij de SuperDry winkeltje.
Het centrum heeft geen sfeer en dat hadden wij niet verwacht, voor ons een keer en nooit weer.
Wat een fijne stad! Iedereenis er welkom en veel ‘geheime plekjes’ om te ontdekken! Echt een soort design safari.
Grote stad met veel winkel en Horeca aanbod. Alleen het parkeren is een crime. We wilde parkeren op de P&R Meerhove en verder met de bus. Alleen de automaat om goedkope buskaartjes te kopen deed het niet. Er stonden ook al andere mensen die het probleem hadden. we konden wachten voor een oplossing. alleen de vraag was hoe lang. er waren mensen die al veel geld in de automaat hadden gegooid echter zonder resultaat. Wij wilde niet wachten en zijn met de bus mee gegaan. konden we kaartjes kopen van € 4,- pp.