Vakantie Valkenburg

Valkenburg ligt in het Zuid-Limburgse heuvelland en is een veelzijdige, bourgondische en charmante (mergel)stad. De mergelgrotten zijn onlosmakelijk met Valkenburg aan de Geul verbonden.
54 accommodaties

Botterweck

Dupuis

Montagna del Mondo
Valkenburg (aan de Geul)
Wij waren ontzettend onder de indruk van de schoonheid van de natuur. U kan hier ons fotoverslag bekijken. https://evendelen.be/index.php/2021/12/05/valkenburg-fotoverslag/
goed sfeervol, lunch en diner niets op aan te merken, vriendelijk personeel alles inclusief stond hoog in het vaandel.
Valkenburg is een mooie plaats en zeer gezellig.Helaas het verkeerde Hotel geboekt, met een zeer klant onvriendelijke bazin.Ze kan echt niet met mensen cq. personeel omgaan.
leuk hotel zeer fijn en prettig personeel goed van eten en drinken leuke kamer dus wat wil je nog meer goede organisatie en aanpassing op het corona gebeuren. vingen probleemtjes op een goede manier op.bepaalde dingetjes werden keurig opgelost
Valkenburg is een gezellige stad gelegen in het mooiste deel van Limburg waar je goed kunt wandelen en fietsen.
Ons verblijf in het parkhotel was prima. Valkenburg is een levendig stad met erg veel retaurantjes en gezellige terrasjes. Verder is er veel te beleven de kabelbaan de grotten thermae 2000 ,prachtige omgeving Met de trein naar Maasrticht ,drie landenpunt en niet te vergeten het zeer indrukwekkende militaire Amerikaanse begraafplaats ,zeker de moeite waard.