Tijdelijk geen boekingskosten

Gelderland
Vorden
Verwijder filters

Vorden

Een prachtig dorp met een geweldige omgeving
Door Willem op 08-09-2019

Wij hebben voor het vierde jaar op rij voor twee maanden op camping de Prinsenhoeve mogen staan,geweldige camping Vorden is een prachtig dorp met erg goede eetgelegenheden en een uitstekend Chinees Indisch restaurant . Het personeel in de winkels en restaurants zijn erg gastvrij en behulpzaam. Wij kijken alweer uit naar 2020 om er weer heen te gaan

Leuke plaats in De Achterhoek.
Door Vlemmings op 09-08-2019

Vorden is een mooie plaats in De Achterhoek. Er zijn ruim voldoende winkels en horeca-gelegenheden. 2 supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Leuk, klein centrum met terrassen. Vorden is het startpunt voor verschillende fietsroutes in de buurt. Er is een VVV-kantoor waar routes verkrijgbaar zijn.

Leuke plaats, mooie omgeving
Door peter op 01-05-2019

Gezellig centrum Mooi natuurschoon met veel wandel- en fietsmogelijkheden

Zeer fijne omgeving voor een fijne vakantie
Door John van weerlee op 30-04-2019

Een mooie omgeving met gezelligge stadje met gezellige terrasjes en uitgaans mogelijlkheden.

Fantastische vakantie in Vorden!
Door Fleur van den Bogaard op 10-08-2018

Vorden is een gezellig dorp in de Achterhoek. Overal kun je je dorst lessen en je buikje rond eten. Voor de leerkracht is Grant Cafe Meesters een leuke plek om een kleine versnapering enz te nuttigen. Wat niet zo goed was waren de fiets knooppunten rondom Lochem dat heeft echt wel even zijn aandacht nodig. Op de rotonde bij de Lidl tegenover Friesland Campina fabriek miste we knooppunt 14.

Leuk dorp.
Door John en Babs op 17-06-2018

Leuk dorp en met variatie van restaurants. Omgeving erg mooi met veel bossen. Veel gefietst en gewandeld. De 8 kastelen route is een aanrader.