Jouw filters

Kaart
Je hebt geen filters geselecteerd
28

vakanties Leeuwarden

Reviews over Leeuwarden

 • 8

  Gezellige stad.

  Mevrouw Kersten, 13-4-2018
  Leeuwarden is een gezellige stad. Heel veel leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en restaurants. Je kunt ook een stadswandeling maken, die is fantastisch. Verder zijn er ook mooie musea.
 • 8

  De moeite waard

  Peter, 11-3-2018

  Leuke rondleiding Mata Hari

  Lekker gegeten in het oude postkantoor

 • 9

  Culturele stad. Fantastisch!

  La, 10-2-2018

  Prachtige historische binnenstad. Leuke winkeltjes en restaurants. De stad is overzichtelijk en er zijn vele leuke straatjes. Groot centrum. Fijne stad en niet te druk, maar wel gezellig.

  Al met al is er van alles te doen Veel bezienswaardigheden, recreatie, natuur, stadswandelingen, musea en theater, fiets-, wandel- en vaarroutes

 • 9

  Gezellige stad met leuke binnenstad

  Sacha Wessels, 5-1-2018
  Leeuwarden is een gezellige stad met alles op loopafstand. Er zijn veel kleine bijzondere boetiekjes en leuke lunchadresjes in het centrum. Daarnaast heeft Leeuwarden ook een aantal mooie musea en is dit jaar Culturele hoofdstad van Europa. Zeker een aanrader voor een weekendje weg!
 • 7

  rommelig

  G. van Beek, 28-11-2017

  komend jaar is Leeuwarden culturele hoofdstad. Waarschijnlijk daardoor ligt nu een deel van de stad overhoop: opgebroken straten ed. Het is dan lastig om met een Tomtom te rijden naar verschillende adressen. Zeker als het de eerste keer is dat je in Leeuwarden komt.

  Verder zijn er wel veel leuke musea.

Leeuwarden scoort een 8,4 uit 10, op basis van 413 reviews
Advertentie
Advertentie