3,9 miljoen reviews
Tijdelijk geen boekingskosten
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Mexico/Quintana Roo/Playa Paraiso

Vakantie Playa Paraiso

1 Accommodatie

Populair
Mexico
Quintana Roo
Playa Paraiso
Verwijder filters

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Wat zeggen bezoekers over

Playa Paraiso

5 reviews

8
Prachtig, behalve de zee
Door P.Brekelmans op 18-01-2010
Gereisd met partner

Ik zie hier dat de stranden een hoge score hebben, en voor het strand zelf klopt dit, maar niet voor de zee. Het water zit vol zeegras(bij het Iberostar Paraiso resort) en ook veel rotsen. Voor de rest wel schitterend.

10
Fantastisch
Door Kelly op 08-02-2009
Gereisd met partner

Het is niet echt een plaats, voor winkelen of uitgaan kun je beter naar Cancun of Playa del Carmen gaan. Er is wel een winkelcentrum, discotheek en wat restaurantjes. Je kunt je er goed vermaken maar het is echt opgezet voor de hotelgasten. Alles ziet er wel mooi en schoon uit, zeker een keer gaan kijken.

8
Fantastisch
Door An Sools op 12-10-2008
Gereisd met partner

Playa Paraiso is een samensmeltingspunt tussen de 5 hotels. Hier zijn vele winkeltjes, restaurantjes en bars en een discotheek. Het is er nooit echt druk maar toch leuk om eens te bezoeken. De shuttle service ernaar toe is wel leuk ook al is het niet ver stappen. Het welnesscentrum is wel verschrikkelijk duur!

9
Mooi, maar weinig te beleven
Door Rob en Mandy op 22-09-2008
Gereisd met partner

Playa Paraiso is inderdaad geen echte plaats, maar meer een verzamelnaam voor de 5 grote Iberostar resorts die allemaal naast elkaar liggen. In Playa Paraiso zelf is weinig te beleven, in de resorts daarintegen wel. Wil je echt uitgaan kan je natuurlijk naar Cancun of Playa del Carmen gaan, want behalve de discotheek, de vele barretjes in de resorts en wat winkeltjes is er bijna niks in Playa Paraiso. Ik vond niet een plaats, meer een groot dorp met resorts.

8
Door Joyce op 06-04-2008
Onbekend reisgezelschap

Playa Paraiso is geen dorp maar het hotelcomplex van Iberostar (5 hotels). Centraal ligt een winkelcentrumpje met 4 eettentjes (ook all-inclusive), wat boetiekjes en de discotheek. Alles, behalve de discotheek, sluit om 22.00 uur. Er is overdag helemaal niets te doen, een aantal winkelruimten staan leeg. Voor een echt winkelcentrum moet je naar Cancun of PDC. Playa Paraiso is door Iberostar gemaakt om toch wat aan de hotelgasten te kunnen bieden maar er wordt niet of nauwelijks gebruik van gemaakt.

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.