Appartement info
Kinderzwembad
Kinderopvang
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Plava Laguna Appartement Bellevue heeft een mooie ligging vlakbij Porec aan de Kroatische kust. Bij het zwembad zijn genoeg ligbedjes en parasols beschikbaar en de kids kunnen meedoen aan leuke activiteiten. Verwacht hier geen grote shows, want het is juist een rustig verblijf. Je kunt lopend naar P...
Boek met andere aanbieders
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementPrachtig gelegen17 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 500 Ga naar accommodatieMelia Istrian Villas for Plava Laguna
Appartement10 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenLogiesp.p. vanaf€ 879 Ga naar accommodatieArena Verudela Beach & Verudela Villas
AppartementZeer schoon8 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenLogiesp.p. vanaf€ 642 Ga naar accommodatieHorizont Resort
Appartement17 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 430
Bellevue Plava Laguna
Heerlijke vakantie gehad. Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen en met een golfkar naar je appartement gereden. De bagage wordt zelfs in je appartement gezet. Het appartement was heerlijk koel door de 3 airco's. Appartement is schoon, maar wel wat gedateerd. Alles is aanwezig waardoor het wel erg (te) vol is. Elke dag schone handdoeken. Zwembad is heerlijk. Het restaurantje bij get Zwembad is geweldig. Zeer klantvriendelijk en service gericht en niet duur. We hadden half pension en het ontbijt en diner war in hotel Mediteran. Het eten was niet geweldig. Ontbijt viel mee, maar get avond eten viel tegen. Porec is ongeveer 20 minuten lopen. Het was erg warm waardoor we regelmatig gebruik hebben gemaakt vsn de Eko-taxi.
De appartementen zijn oud, muf en ouderwets ingericht. Omdat het zo oud is zijn er allemaal kleine dingetjes kapot zoals, barst in de douche scherm, losse deurklinken, kapotte lampen, kapotte airco (wel gerepareerd) en nog wel meer dingetjes. Het rook in ons appartement ook erg muf, dit hoorde we ook van andere mensen. Gelukkig was het wel schoon anders was dit appartement echt niet meer acceptabel geweest. Appartement was wel erg ruim. Personeel vriendelijk. Resort stelt verder niet zoveel voor maar wel een prima zwembad. Zoals al eerder op deze site werd gezegd zijn de appartementen echt aan een opknap beurt toe! Prijs die je betaald voor verblijf staat niet in verhouding voor wat je er voor terug krijgt!
Appartement in Vila Mediteran was erg gedateerd, muf, klam en donker. Groot terras buiten. Dagelijks schone handdoeken. Ook wanneer wij de handdoeken op een haakje hingen, werden die vervangen. Je betaalt voor het parkeren van de auto. Het complex wordt buiten goed verzorgd. Mooi zwembad met goede ligbedden en voldoende grote parasols. Bij het zwembad mag gerookt worden. Geen goed idee met al die jonge kinderen! Helaas zijn er mensen die denken dat het nodig is ’s ochtends vroeg een bedje bij het zwembad te reserveren. Desondanks was er op ieder tijdstip bijna altijd wel een bedje vrij. Houd er rekening mee dat er bij complex ook jongerenreizen komen. Het management/receptie doet niets tegen overlast. Wij hebben geen enkele nacht kunnen doorslapen. Ligging is zeer goed. Op loopafstand van Porec, waar je ook met het treintje of (privé) taxiboot naar toe kunt gaan. Vooral dat laatste is een aanrader. Animatie stelt niets voor.
Bellevue Plava Laguna
Wij verbleven hier met zijn drieën in een appartement. Appartementen zijn erg gedateerd en eigenlijk toe aan een opfrisbeurt. Gelukkig was het wel schoon en proper. In het eerste appartement wat wij kregen was de koelkast en airco kapot. Zonder problemen kregen wij een ander appartement maar ook hier was weer de airco kapot. Vervolgens kregen een derde appartement waar alles het wel deed. Appartementen zijn oud ingericht en ons appartement rook wat muf. Complex is op zich leuk maar niks bijzonders. Jammer dat je moest betalen voor het parkeren op de parkeerplaats van het complex. Als appartementen een goede opknapbeurt/ opfrisbeurt krijgen verdient het absoluut 4 sterren, nu naar onze mening een kleine 3 sterren. Ligging is goed.
Mooi park. Wij hadden een zeer ruim huisje. Niet modern, maar wel heel schoon. Iedere dag schone handdoeken. Airconditioning was goed en nodig :). De WIFI deed het perfect! Belangrijk met tieners...Veel trappen lopen op het park zelf. Wij hadden half pension waarbij je eet bij het tegenover gelegen hotel Mediteran. Het eten was daar super! Zowel s morgens als s avonds uitgebreid buffet met vers eten: ook veel groenten en fruit. Drankjes bij het eten zijn inclusief. Entertainment voel wat tegen. Op het park zelf was wel een mooi zwembad maar verder was er niet veel te beleven. Personeel bij de receptie niet echt heel vriendelijk. Strand was heel dichtbij. Naar het stadje was heel goed te lopen in ongeveer 20 minuutjes. Heel leuk en gezellig stadje. In de haven is veel en leuk aanbod van allerlei boottripjes en goed betaalbaar. Het stadje is zelf heel charmant en er zijn veel terrasjes/ restaurantjes. Prachtig land!
Prachtige locatie aan Kroatische wateren. We hadden een heerlijk appartement (hartstikke ruim). Boek je ontbijt of halfpension, hou er dan rekening mee dat je met een volle maag een goed aantal trappen op moet en dat valt niet altijd mee ;). Het restaurant is namelijk in een nabij gelegen hotel (van dezelfde organisatie). Vanuit onze reisorganisatie waren er leuke tripjes te boeken, die vertrokken vanaf het hotel. Dit was erg makkelijk. De locatie is prachtig. Je zit bij het water, voornamelijk afgebouwd met stenen waar trapjes het water in gaan. Vanwege de periode hebben we 1 dag kunnen besteden aan het water. Hier zijn we de zee en het zwembad bij de appartementen in geweest. Erg netjes! Het is makkelijk om naar Porec te lopen, dit kan ook met het treintje maar lopen is net zo mooi en zeker de moeite waard. In Porec zelf kun je goed eten of wat winkeltjes bezoeken. Tot slot was ook de cleaning goed. Dagelijks nieuwe handdoeken.
Bellevue Plava Laguna info
- FietsverhuurBeschikbaar
- SpeelplaatsBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- KinderopvangBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- WaterskiënBeschikbaar (1)
- ZeilenBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- BasketbalBeschikbaar (1)
- Beach volleybalBeschikbaar (1)
- Jeu de boulesBeschikbaar (1)
- MinigolfBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AerobicsBeschikbaar (1)
- DuikenBeschikbaar (1)