8.5FantastischScore uit 61 reviews

• Bubbelbad
  • Recreatieruimte
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Zie jij jezelf al zitten aan de witte stranden met kraakhelder water op het Kaapverdische eiland Sal? Kies dan voor een verblijf bij Hotel Sol Dunas Resort. Dit hotel heeft schitterende groene tuinen met maar liefst drie zwembaden en een kinderbad. Ook vind je in dit hotel een speciaal mini glijbane...

8.5FantastischScore uit 61 reviews

Topvakantie!!!
Door Gerda van der Schee-Overdorp op 28-09-2023

Zijn hier 2 weken geweest, groot hotel met prachtige tuin, 4 grote zwembaden met bar. Ook een zeer fijn kinderspeelbad . Erg leuk enthousiast animatieteam, die leuke shows geven. Kamers en restaurants zeer schoon. Super vriendelijk personeel. Lekker eten goede cocktails. Niet te ver van het vliegveld. Ook zijn er leuke trips te doen zoals eilandtour, pootje baden tussen de citroenhaaien, katamaran en zeiltochten. Richting strand zijn wat leuke winkeltjes op het terrein. Al met al een dikke aanrader, Wij gaan hier zeker nog eens terug komen.

Heerlijk genieten!
Door Fam. Reith op 21-08-2023

Een groot en net resort. Vier zwembaden (tijdens ons verblijf was er 1 in renovatie), een glijbanen zwembad (waar volwassenen ook in mogen!), 4 restaurants (1 buffet en 3 a la carte) en veel kamers. Het buffetrestaurant had enorm veel en goede keuze qua eten. Wij zaten in de familiesuite, welke heel goed bevallen is. 2 aparte slaapkamers en 2 badkamers met goede airco. Er rijden golfkarretjes over het resort, welke je altijd mag aanschieten om mee te rijden heen en terug naar/van receptie of buffetrestaurant. Heel vriendelijk personeel en willen altijd helpen. Leuke shows in de avond om 21 uur en elke avond 19.30 uur mini disco. In de omgeving niet veel te doen, maar in 5 minuten met de taxi of bus ben je in Santa Maria. Elke dag om 9.30 uur en 10.30 uur rijdt er een gratis pendelbus heen en om 16.00 uur terug. Wandeling langs het strand terug duurt 2,5 uur. Hotel is zeker een aanbeveling!

Geweldige vakantie!
Door JM op 20-08-2023

Heel mooi en groot resort. Het zijn officieel twee resorts in één. Dus houdt er wel rekening mee dat bepaalde faciliteiten bij het andere resort horen (zwembad, bar, restaurant). Uiteraard zijn er op het eigen resort ook zwembaden, barretjes en andere zwembaden. Het resort is schoon. Onze kamer was allereerst erg groot, we hadden een extra slaapkamer en extra badkamer. Er werd elke dag schoon gemaakt. Ze hebben een leuk concept met restaurants. Er is een buffet restaurant en 2 a la carte restaurants, waar je niet voor bij hoeft te betalen! Je moest hier alleen wel reserveren, als er geen plek is, kan je gewoon terecht in het buffet restaurant. Wel een tip: cocktails en andere dranken zonder ijs! Het ijs wordt gemaakt van ‘hun water’, wat geen schoon water is voor ons.

In het hoofdgebouw kan je uitstapjes boeken, om informatie vragen en om een taxi vragen. Deze stond dan al gauw voor je klaar. Ook is er een bibliotheek.

Uitgebreid, net resort.
Door Joos op 25-11-2022

Veel te ver van het strand. 20 min lopen. Hotel aan zee is een rekbaar begrip. Er wordt streng gecontroleerd op de kleur van het polsbandje. Je zou toch eens in het verkeerde zwembad liggen. Daarnaast was er voor ons maar 1 restaurant waar we via de kaart konden boeken.

Heerlijk resort
Door Patricia op 07-07-2022

Een leuk welkom met dansers op de klanken van Kaapverdiaans muziek. Een heerlijk resort met ruime kamers. Zwembaden met genoeg bedjes om te relaxen. Aqua aerobic en Zumba en diverse entertainment. Verschillende restaurants met heerlijk eten. Aardig personeel die er alles aan doen om je een leuke vakantie te bezorgen.

Veel te groot, geen waar voor je geld
Door Patrick op 05-03-2020
  • de kamer
  • het weer
  • het eiland
  • vriendelijkheid personeel
  • grote van het resort
  • variatie in het avondeten

Vorig jaar Boavista aangedaan. Omdat vele enthousiast waren over Sal en Sal Dunas dit jaar hier geweest. Maar na een dag waren we er over uit, volgend jaar weer Boavista. Veel te groot resort. Vele resorts in een, waardoor je norse 'beveiliging' achter je aan krijgt als je per ongeluk 'het verkeerde' resort op loopt. Ligging is ver van het strand verwijderd. Personeel is verre van vriendelijk. Het avondeten heb je, blijkt achteraf, na tweemaal wel gezien. Is lauw en niet gevarieerd. De golfkarretjes voor bagage, persoonsvervoer zijn fijn, maar rijden als gekke rond. De shuttlebus Sante Maria waarmee hier geadverteerd word? Zal wel pech hebben gehad, we moesten een taxi nemen. Overigens geen geld, voor drie euro. Gelukkig is het weer geweldig. Het zwembad prima, de handdoeken service weer top. Geen herhaling voor ons.

Soort hotel

Pool bar

Contactloos inchecken

Zandstrand

Beschikbaar

Door weg gescheiden van strand

Ligstoelen

Parasols