Vakantie Cagliari
13 accommodaties

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

The Castle

Einaudi 56 Guest House

A modo nostro Design Home

Charm in Villanova - City Centre
Cagliari
We hebben in cagliari een tuktuk tour gedaan met het hele gezin. Super leuk om te doen en zo kom je op verschillende plekken in cagliari. De vuurtoren: je kunt er niet in, wel mooi uitzicht op de stad. De flamingo’s: tja.... een watertje met eromheen wat industriële gebouwen en daar zitten inderdaad flamingo’s... niet de moeite waard. Diverse mooie kerken gezien, altijd leuk. Bastion san Remy; kun je gratis op, leuk uitzicht! Het amfitheater; weinig bijzonders, vraag me zelfs af of je er wil in kunt. We hebben bij een hek staan kijken. Niet de moeite waard om er specifiek naar toe te gaan, in het geheel van de tour prima om eens te zien. Het haventje en strand, leuk maar niet heel speciaal Door de tour kom je ook in allerlei leuke kleine straatjes, super leuk! Het geheel maakt het leuk omdat je veel in korte tijd ziet.
De stad is prachtig gelegen in een baai. De stad heb je in een wandeling van een paar uur aardig gezien.
Gezellige stad met veel nauwe, nostagische steegjes. Niet of nauwelijks toegankelijk voor auto. Aan te raden om een fiets te huren, niet duur en mooie omgeving. (Molentargius en Poetto!)
Hotel in het hart van Cagliari met een uitstekende ligging en zeer dienstig personeel niets is te veel . Zeer uitgebreid ontbijt met vers gemaakte cappuccino . Wij waren hier met de feesten van sant efisio wonderlijke processie machtig mooi . Cagliari heeft veel te bieden van cultuur tot ontspanning tot eten bij zonsondergang in een van de vele verkeersvrije straten .
Echte oude stad gelegen in het hart van de historische stroming/handel op en aan de Middellandse zee....mooi aan zee gelegen, ontzettend veel keuze in restaurants