7GoedScore uit 955 reviews

Over Camping Cisano & San Vito

Camping Cisano San Vito vind je aan het Gardameer. Deze camping is minder geschikt voor rustzoekers. Langs de camping loopt namelijk een hoofdweg en het animatieteam organiseert activiteiten tot middernacht. Camping Cisano en San Vito ligt precies tussen Bardolino en Lazise in, dus voor uitstapjes zit je hier goed.

Veel vakantiegangers hebben genoten van hun tijd op deze camping, onder de indruk van de luxe accommodaties en de vernieuwde zwembaden. Het animatieteam krijgt veel lof voor het organiseren van diverse activiteiten die zowel kinderen als volwassenen vermaken. De restaurants op het terrein bieden heerlijke maaltijden tegen redelijke prijzen, en de aanwezigheid van een supermarkt met een breed assortiment en een broodjesservice wordt gewaardeerd. De ligging van de camping, op loopafstand van het Gardameer en dichtbij pittoreske stadjes zoals Lazise en Bardolino, wordt als ideaal beschouwd. De privéstrandlocatie langs het meer en de meertalige shows van het animatieteam dragen bij aan een onvergetelijke ervaring.

Camping Piani di Clodia

Camping Cisano & San Vito

7GoedScore uit 971 reviews

Leuke Ervaring
Door Roos op 29-08-2024

Wat een leuke ervaring hebben wij gehad op deze camping (eigenlijk 2 campings die door een tunneltje met elkaar verbonden zijn). Wij zaten op het San Vito gedeelte in een luxe accomodatie geboekt via Roan. Zeer dichtbij het vernieuwde zwembad.
Prima restaurants op de camping aanwezig waar je tegen een normaal bedrag kunt eten. Verder een supermarkt met ruim assortiment en een broodjesservice. Er wordt veel georganiseerd door het animatieteam. Het is op loopafstand van het gardameer waar je heerlijk kunt wandelen naar Lazise of Bardolino.
Wij komen zeker nog eens terug en gaan zelf al kijken om te boeken voor volgend jaar!

Super
Door Dd op 24-08-2024

Prachtige vakantie gehad in stacaravan die netjes en compleet was. Enige minpunt was dat we aan een drukke weg stonden wat veel overlast dag en nacht gaf. Zwembad was heerlijk en je loopt ook zo naar het meer. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Genoeg animatie voor de kids en ook voor volwassenen. Ik zou hier nog graag weer terug komen!

Vreselijke Camping
Door Yvette op 13-08-2024

Afschuwelijk massale camping met hoog tokkie gehalte. Echt een fabriek, een week hier verblijven is geen vakantie wat ons betreft. Superdruk, alles overvol, ben me echt rotgeschrokken! Ik snap niet hoe mensen deze camping positief kunnen beoordelen?! Auto’s af en aan, hutjemutje op elkaar, personeel niet vriendelijk en vermoeid, mensen in de rij voor het zwembad, in de rij bij de winkel, alles ver lopen en je zit overal in de volle zon haast geen beschutting of bomen. Het is gewoon veel te vol en te druk daar!

Als je een ontspannen en relaxte vakantie wil en wil genieten van het mooie Gardameer dan zou ik vooral verder kijken.
De omgeving is prachtig maar wij gaan volgende keer weer naar de rustige kant waar je gewoon lekker kan genieten zonder deze massa is kassa hysterie.

Wij zijn met gierende banden eerder vertrokken en komen nooit meer terug.

Camping Cisano & San Vito

Voor ons nooit meer
Door Familie Verrijdt op 25-07-2024

We hadden na 2 weken Toscane bedacht dat een weekje Gardameer op de terugweg wel een leuk idee zou zijn voor onze jongens. We hadden ons voorbereid op drukte, maar dat het zo’n hysterische bedoeling zou zijn….
Vanaf ‘s ochtends vroeg geluid van de wegen, jankende en schreeuwende kinderen, harde muziek, vuilnis ophalers etc etc. Na 3 dagen zijn we gillend naar huis vertrokken (ja, zelfs onze kinderen). Wel volle mep moeten betalen. Het sanitair had achterstallig onderhoud en hoe goed de schoonmaaksters ook hun best deden, met zoveel mensen valt er niet tegenop te poetsen. Het zwembadwater vonden wij warm en smerig. Alle bedjes bezet, handdoekjes leggen… Het zwembad van San Vito was leuk voor de jongens, maar niet normaal druk. Restaurant op de camping was prima.

Heerlijk vermaakt op deze dubbele camping
Door Sebastiaan op 07-02-2024

Grote camping maar doordat het uit meerdere delen bestaat niet het idee dat het groot was. Ja als we naar het aquapark wouden moesten we een stuk lopen maar het andere zwembad zat dan weer nagenoeg om de hoek en was ook een prima bad om je in te vermaken. Top animatieteam wat 's avonds een leuke show verzorgde en heel goed meertalig in verwerkt. Je leert er zelfs nog wat Italiaans van :-)
Beide restaurants zijn goed maar die bij het "tunneltje" is echt de beste van de twee. De ligging aan het meer met eigen privestrand is heerlijk. Als je een stukje wandelen niet erg vind wandel je zo langs het meer naar Bardolino of Lazise langs het meer. Je zit er net aan het iets minder drukke gedeelte langs het meer qua verkeer dat scheelt ook.
Naast de prima winkel bij de camping ook een fijne Eurospar in de buurt. We zaten in een prima stacaravan met airco die ook prima schoon was.

Aparthotel Sisan Top! Camping Cisano Vito DRAMA!
Door Jessica op 09-01-2024

Wij verbleven in het Sisan aparthotel dat tegen de camping aan ligt. Net verzorgde accommodatie, lekker koel en keurig schoon. Wifi werkt daar goed. Het grotere zwembad wordt gedeeld met de camping. Deze vonden wij erg druk, smorgens rennen voor je ligbed (dat doen wij dus niet). Daarnaast zit een iets kleiner bad (Bij het restaurant). Dit was prima. Meestal wel een ligbedje beschikbaar. Ontbijt zat bij het verblijf inbegrepen. Voldoende keuze en lekkere koffie. Top personeel bij het restaurant. Erg vriendelijk voor de kinderen. Daniël Bedankt!

Er is een winkel op de camping. Die camping is wel VRESELIJK!!!! Ik heb nog nooit van mn leven zon erge camping gezien. Hutje mutje op elkaar! Ook de chalets. En verouderd.

Het Gardameer vanaf de camping viel ook tegen. Staat zelfs een hek om de camping echt GEEN GEZICHT. Die camping zou ik iedereen afraden.

Tip ga een scooter huren en rijdt rond het Gardameer! Te huur bij Motoragazzi.