Del Sole (Glamping)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F5724774f-c14a-47c6-ad7b-4f6f4d0d4237%2F2f082955-6afd-422b-abb7-59bc62ce9a0e.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F5724774f-c14a-47c6-ad7b-4f6f4d0d4237%2Fbac296b2-0082-4b30-b52f-c3cbbec18b55.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F5724774f-c14a-47c6-ad7b-4f6f4d0d4237%2Fe01419c1-ddfb-4860-98c6-aa41787371db.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F5724774f-c14a-47c6-ad7b-4f6f4d0d4237%2F37bb14c1-56ce-4bcf-afcf-860fd1726d52.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F5724774f-c14a-47c6-ad7b-4f6f4d0d4237%2F3c7d1807-b1f7-4af3-a48a-cca73523537b.webp)
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Kinderopvang
Kinderzwembad
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Del Sole heeft een ideale ligging direct aan het Iseomeer en is de juiste keus als je op zoek bent naar levendigheid en gezelligheid. De camping is erg compleet met een zwembad, restaurant, animatie en bovendien is de camping autovrij. Stap op de mountainbike voor een rondje om het meer of n...
Del Sole (Glamping)
10 dagen verbleven op deze leuke camping. Omgeving is prachtig aan het Iseomeer en het dorpje Iseo is op 15 minuten wandelen afstand. Plaatsen op de camping zijn erg krap (+- 65 m2), wij hebben redelijk Tetris moeten spelen met een caravan en twee tentjes. En alle reuzen campers van tegenwoordig passen amper op de plekken en nemen veel zicht weg. Heel fijn dat de camping autovrij is, scheelt veel racen op de camping. De straatjes zijn er ook veel te smal voor. Sanitaire voorzieningen zijn prima en schoon. Meer is heerlijk alleen jammer dat er geen strand is. Alleen een betonnen boothelling. Leuk voor één keer maar wij zoeken toch een camping met iets ruimere plekken.
Del Sole is een camping met een mooie ligging op loopafstand van Iseo (1km). Een gezellig stadje om wat te eten of drinken. Wij stonden op plek 91 dicht bij grasstrandje met bomen en een paar ligbedden op het zandstrand. De straatjes op dit gedeelte zijn wel smal, eigenlijk niet geschikt voor campers. De bar daar is ook echt fijn om een hapje te eten of drinken. Wij hebben totaal geen overlast gehad van jongeren. Het was 's avonds stil op dit gedeelte. Ik zou de camping niet aanraden met echt jonge kinderen. Het is namelijk niet mogelijk om aan de waterkant met een emmertje/schepje te spelen. Aan het meer heb je alleen een muur met een paar betonnen strandopgangen. We vonden het ons kent ons wel een beetje storend. Verder 2 prachtige zwembaden, met voldoende ligbedden. De beachbar bij het zwembad wordt door een andere partij geëxploiteerd. Je kon er wel tegen betaling bedjes huren.
Wij hebben enorm genoten op camping del sole. Niet te groot, niet te klein en van alle gemakken voorzien. Onze jongste, 9, heeft zich dagenlang vermaakt bij het voetbalveld en ook de twee tieners hadden genoeg om te doen met andere leeftijdsgenoten. Sanitair, soms gedateerd, maar echt erg schoon! Deze camping wil dat het na 23.00 uur rustig is en daar wordt ook echt op gecontroleerd. Veel terugkerende campinggasten maar allemaal even vriendelijk en van die groepen heb je totaal geen last. Liggen geweldig!! Heel veel te doen in de omgeving, Monte Isola, vele mooie wandelroutes, Milaan (uurtje rijden) en bijvoorbeeld mooi idyllisch stadje Bergamo. Op loopafstand van Iseo wat ons echt verbaasd heeft. Super gezellige plaats met pleintjes en vele betaalbare en lekkere restaurants! Animatie niet spectaculair (veel hetzelfde) maar prima. Nog een tip voor de camping, maak een bar op de plek waar in de avond de animatie is.
Del Sole (Glamping)
Prima camping op geweldige locatie. Direct aan het meer met een mooie ligweide. Goed en betaalbare horeca op elde camping met vriendelijk personeel. Deel van camping gevuld met grote groep vaste klanten maar daar heb je geen last van. Wel veel nederlanders op de camping maar goed. Prima vakantie gehad. Op loopafstand van Iseo wat gezellig en overzichtelijk is. 2 grote supermarkten op 1 km. Prima alternatief als je de enorme drukte rondom garda meer niet wilt opzoeken maar wl een vergelijkbare omgeving zoekt!
De grote plekken op de camping zijn echt groot. Daar past prima nog een tentje bij. De auto's mogen niet bij de caravans staan en dat ziet er ook meteen stuk gezelliger uit. Bij het meer kun je ervoor kiezen om in de schaduw van de bomen te liggen in het gras of in het zand. Waterschoenen zijn wel aan te bevelen. De kidsclub vond ik wat minder en er waren ook weinig kinderen onder de 10 jaar. Misschien dat dit daarom niet echt leefde en er weinig te doen was. De minidisco was wel heel leuk! Vanuit de camping kun je zowel linksom als rechtsom fietsen en is vlak zo kom je ook nog eens in een ander dorpje. Er zit vooral een grote groep op de camping met kinderen in de leeftijd van 15-25 jaar die daar al jaren komen (met hun ouders), maar daar heb je geen last van.
Overmorgen zit onze vakantie op del sole erop. Wij hebben een chalet met jacuzzi gehuurd. Prachtig huisje en alles zeer schoon. Prachtig meer en leuk zwembad. Goed animatie team. Hele levendige camping. De reden waarom wij niet meer terug zouden gaan is omdat er niet gehandhaafd wordt op geluid. Tot laat is er lawaai op de camping en het (dure) huisje ligt pal achter het basketbalveld. Tot laat en sochtends al vroeg wordt je wakker van het gedreun van de bal. Echt een afknapper.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |