We hebben de beste aanbieders voor Villa Giada Resort voor je op een rij gezet:
Villa Giada Resort
Onze fietsgroep had een fantastische tijd! We hadden langs de kust van Italië gereden en besloten een paar dagen in de stad Imperial te blijven om te verkennen. Het was een geweldige plek om te rusten, heel rustig en omgeven door heuvels. We waren blij om te horen over de repain-winkel, omdat we er zeker van moesten zijn dat ze in orde waren om onze reis voort te zetten. We hielden van het gebied, het comfort en de gemeenschap!
Super groot schoon appartement voor 6 pers! Heerlijk avondeten in restaurant met super vriendelijk personeel. Ook bij receptie heel behulpzaam. Fantastisch uitzicht vanaf ons balkon. Mooi vakantiepark. Zijn n weekje eind april begin mei geweest. Niet zo druk. Super goed gehad! Lekker weer, 20 graden. Maar nog wel iets te koud voor te zwemmen. Veel uitstapjes gedaan naar verschillende badplaatsje. Hele mooie omgeving. Zeker n aanrader voor in het voorjaar (laagseizoen).
Terrasvormig, fraaie appartementen, appartementen tegenover terras niet aan te bevelen, zeer vriendelijk personeel en leiding.

Villa Giada Resort
Vriendelijk personeel. Maar het park viel ons tegen. Erg klein, dicht op en naast elkaar. Aangekomen bij de receptie, blijkt dat je eigenlijk ook al bij het restaurant staat. We hebben daar 1 keer gegeten. Mogelijk om 19.00 uur en 20.15 uur. Wij maakten de vroege versie mee en kregen heel snel het eten en iedereen om ons heen ook. Rustig nazitten kon niet vanwege de volgende ronde. Ik zou daarom altijd de late ronde adviseren. Direct naast het restaurant, trappetje op, is zwembad 1. Klein maar fijn. Altijd nog wel een ligbed te vinden. Ons appartement met 2 slaapkamers was ‘bijzonder’ met een bed in de keuken die je onmogelijk kon gebruiken als bank. Geen woonkamer. Alleen dus keukendoeken om op te zitten. Omgeving was schilderachtig, maar omdat de SS1 altijd muurvast stond, zijn we vaker bij het appartement gebleven dan normaal. In een rustige periode kun je denk ik wel dagelijks leuke uitstapjes maken.
Een hele fijne vakantie gehad in villa giada resort. Klein park met ruime appartement en mooie tuin. Fijn zwembad waar je altijd een ligbed had en vriendelijk personeel! Groot voetbalveld/tennisveld. Kortom een aanrader!
Het complex
Bouwjaar | 1993 |