Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Ascot
Ontdek de charme van Ascot, een parel aan de kust van Rimini. Met zijn ongeëvenaarde ligging direct aan het strand en een verfrissend zeewaterzwembad dat van april tot oktober geopend is, biedt dit hotel alles voor een onvergetelijke vakantie. Ontspan op het zonneterras, geniet van de luxe van een bubbelbad of verken de omgeving op een gehuurde fiets. Ascot staat garant voor een droomvakantie vol zon, zee en ontspanning.
De Ligging
Ascot ligt in het hartje van Rimini, direct aan het strand, waardoor vakantiegangers slechts een paar stappen verwijderd zijn van zon, zee en zand. Met uitstekende vervoersverbindingen op slechts 5 meter afstand, is het eenvoudig om de levendige omgeving te verkennen. Het stadscentrum, rijk aan cultuur en entertainment, bevindt zich op 7 kilometer afstand, perfect voor een dagje uit. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in sightseeing, biedt de nabijheid van de haven, op 6 kilometer, fantastische mogelijkheden voor uitstapjes over zee. Bovendien ligt de accommodatie op slechts 2 kilometer van de luchthaven, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.
Ascot biedt een breed scala aan faciliteiten en services die je vakantie onvergetelijk maken. Met 62 prachtig ingerichte kamers, een lobby, receptie en liften voor gemakkelijke toegang, is comfort gegarandeerd. Gratis WiFi is beschikbaar, zodat je altijd verbonden blijft. Het buitenzwembad, gevuld met zeewater en beschikbaar van april tot oktober, is een schitterende plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Ligbedden bij het zwembad zijn inbegrepen, terwijl deze op het strand tegen betaling zijn, net als de parkeergarage van het hotel. Voor de actieve vakantiegangers is er fietsverhuur inbegrepen, ideaal om Rimini op eigen tempo te ontdekken. Verder beschikt het hotel over een restaurant en een bar, perfect voor een smakelijke maaltijd of een verfrissend drankje.
In Ascot kunnen vakantiegangers genieten van een verscheidenheid aan culinaire ervaringen in het eigen restaurant en de bar. Of je nu kiest voor overnachting met ontbijt, halfpension of volpension, de keuken biedt voor elk wat wils, inclusief buffetmaaltijden, 4-gangenkeuzemenu's en speciale diëten op aanvraag. Vegetarische gerechten, glutenvrije maaltijden en kindermenu's zijn beschikbaar om aan alle behoeften te voldoen. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van heerlijke gerechten en dranken, allemaal binnen de comfortabele setting van het hotel.
Ascot biedt rolstoelvriendelijke faciliteiten en kamers, waardoor het een toegankelijke keuze is voor alle vakantiegangers. Houd er rekening mee dat sommige diensten en faciliteiten, zoals de parkeergarage, tegen betaling zijn. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van moderne gemakken zoals airconditioning, een minibar en WiFi. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
Jacuzzi
Zonneterras
Massage
Zandstrand
Door weg gescheiden van strand
Totaal aantal kamers: 75
E-mailadres | |
Adresgegevens | 38 viale Principe di Piemonte, 38, 47900 |
Website |
Ascot
Zijn hier in 2004 geweest met onze dochters toen bijna 4 en 1 1/2 jaar oud. Vriendelijke bediening, alles was bij de hand, ook de zee was dichtbij. Lagen matjes zodat je geen hete voeten van het zand kreeg en waren veel winkels en restaurants in de buurt, een paar keer uit eten geweest. Ben benieuwd, hoe het hotel nu is, misschien iets voor later. Waren er dus in juni 2004, de datum weet ik niet meer precies, maar het was ergens tussen mid en eind juni.
Vandaag teruggekomen van een vakantie in Rimini in hotel Ascot.
Toen we daar kwamen leek ons het personeel erg onvriendelijk en chagrijnig, dit bleek alleen een eerste indruk te zijn. Als we 's morgens eerder wilde ontbijten ging het, als we 's avonds bij het eten niet kwamen waren ze erg geintereseerd wat we die dag gedaan hadden. Ze zijn erg betrokken bij je en willen je graag helpen. Ook als er iets is aan de kamer komen ze het repareren. Het eten is (zoals hier een beoordeling onder) heerlijk, genoeg keus, er zit altijd wel iets bij. De kamers hebben rolluiken, wat erg fijn is. De kamers aan de straatzijde zijn wel iets gehorig door de straat, ook wordt je 's morgens (rond 9 uur) wakker van de poetsvrouw die aan het stofzuigen is op de gang. Ik weet zo niet of het hotel kindvriendelijk is omdat ik niet met kinderen daar ben geweest, de keuze in het eten is niet echt geschikt voor kinderen, het saladebuffet/ toetjesbuffet daarin tegen wel. Ook het eten met zeezicht beviel ons goed.
Op zich een prima hotel, goede service, goed eten, goede ligging, maar gehorig..... De andere kamer is met bordkarton van jouw kamer gescheiden, waardoor je dus helaas alles (!!) letterlijk kunt volgen. Verder is het eigenlijk standaard Italiaans. Als het nu nog goedkoop was, okay, maar dat was het dus niet. Kortom, niet voor herhaling vatbaar.

Ascot
In mijn ogen één van de beste goed betaalbare hotels in Rimini.
Perfecte ligging, direct aan het strand (met de mogelijkheid om niet te hoeven betalen bij een Banjo, aangezien er een vrij strand voor het hotel ligt).
Goede kamers, zeer vriendelijk personeel, gratis fietsen bij het hotel.
Eten is zowel 's ochtends als 's avonds uitmutend te noemen. Het diner (van 19.30 tot 21.00) bestaat uit vier gangen: de eerste gang is een uitgebreid Italiaans saladebuffet, de tweede en derde gang betreft een keuzemenu met dagelijks vier wisselende mogelijkheden (pasta en vlees of vis). De laatste gang is wederom in buffetvorm met diverse desserts en vers Italiaans schepijs.
Hotel ligt dicht bij het gezelligere en luxere Centrum van Riccione. Goed met de fiets en bus bereikbaar.
Werkelijk een aanrader in Rimini. Wij waren aangenaam verrast
zeer doorleefde kamers-90% italiaanse oudere gasten-prostituees werken klanten af voor het strand van het hotel-zeer onvriendelijk personeel- receptiepersoneel spreekt uitsluitend italiaans-zeer vergeetachtig met gemaakte afspraken-klant onvriendelijk-geen animatie-extra toeslag voor kamers met zeezicht-terug in de tijd-verwaarloost-zeker GEEN waardig-verspilling van je zuur verdiende euroos-op de camping beter af geweest.iets voor "red mijn vakantie".
slecht onderhouden kamer-zeer onvriendelijk personeel-geen animatie-90 % italiaanse gasten-ruime extra betaling voor kamer met zeezicht-receptie ongeintereseerd-niet klant vriendelijk-italianen hebben de voorkeur-prostituees handelen klanten af op het strand van het hotel !

- € 158
Hotel Bamby Rimini
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 361
Villa Adriatica