Tijdelijk geen boekingskosten

• Kinderzwembad
  • Kinderopvang
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Labranda Rocca Nettuno Tropea

8.6FantastischScore uit 85 reviews

Een heerlijk hotel!
Door Ilona op 25-10-2019

We hebben een super vakantie gehad in dit hotel. Heel vriendelijk personeel en een leuk animatie team. Wij hadden een familiekamer, oftewel, een hele ruime bungalow (kamer 801) in de prachtige tuin met een fantastisch uitzicht. Het eten is ook erg lekker. Elke dag voldoende keuze uit voor iedereen. De ligging was ook prachtig, bovenop de kliffen met uitzicht op Sicilië aan de ene kant en Stromboli aan de andere kant. Korte wandelafstand tot het centrum van Tropea. Kortom; het was een top vakantie!

Prettig hotel met een mooie ligging.
Door C. Dooren op 13-06-2019

Prettig hotel met een mooie ligging. Supervriendelijk personeel. Er is een annimatieteam dat de hele dag in de weer is om de gasten van allerhande vermaak te voorzien. Voldoende ruimte op het strand. Kamers iets gedateerd maar verder prima in orde. Ruime keuze in het restaurant waar de maaltijden vers worden bereid. Strandlakens meenemen hoeft niet, deze heeft het hotel voor u.

Super!
Door Monique op 04-05-2018

We hebben een verrassend goede vakantie gehad in dit hotel! Prima verzorging, niks op aan te merken zeker een aanrader.

Labranda Rocca Nettuno Tropea

ideale ligging om uitstappen te ondernemen
Door Vaes Louis en Ahlers Marita op 04-06-2017

niet echt geschikt voor rolstoelen heel vriendelijk personeel - grote nette kamers eten was zeker goed - spijtig van het aanschuiven bij brood (is maar op 1 plaats in restaurant beschikbaar) heel fijne animatie - vooral Roberta voor de aqua gym iedere maandagavond wordt het ganse personeel aan je voorgesteld - is héél leuk

Rustig en goed
Door Primusjan op 27-09-2016

Pluspunten: ligging (op een klif aan het strand), netheid, vriendelijkheid, accomodatie, plaatsen aan het zwembad zonder 'handdoekleggen' Minpunten: ondanks dezelfde keuzemogelijkheden, was de kwaliteit van het warme eten vorig jaar beter. De kamers aan straatzijde zijn 's morgens nogal lawaaierig als je met open raam slaapt. De airco maakte nogal lawaai en met open raam hoor je de units van de buren en het verkeer. Tuinzijde (vorig jaar) is veel beter. We hebben een zeer ontspannende rustige vakantie gehad.

Zalige vakantie
Door Sylvana op 26-08-2014

"Hotel Nettuno Rocca in Tropa was een echte meevaller, ondanks we nogal sceptisch stonden tgo eten in buffetvorm. Dat was nergens voor nodig, alles was tot in de puntjes verzorgd en het eten werd zeer vaak aangevuld. Kelners waren beleefd, en het personeel op het resort ook. Oke, het zwembad was aan de zeer kleine kant, maar ik ga niet op vakantie om de hele dag aan een zwembad te liggen. het strand en de zee zijn veel te prachtig om dit te doen. Alleen het wandelen naar het centrum is een hele beproeving met twee kindjes, dus taxi is zeker aan te raden. Minpunt was onze kamer, die vrij laag lag in de bungalows waardoor we wateroverlast hebben gehad op het moment dat het heel zwaar regende.

Labranda Rocca Nettuno Tropea info

• KluisBeschikbaar
  • TVBeschikbaar

• BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
  • KinderzwembadBeschikbaar (1)
  • Pool barBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • ParasolsBeschikbaar (1)
  • SaunaBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • BoogschietenBeschikbaar (1)
  • Jeu de boulesBeschikbaar (1)
  • KinderanimatieBeschikbaar (1)
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
  • ZonneterrasBeschikbaar (1)

• ZandstrandBeschikbaar