Villa info
Bubbelbad
Sportfaciliteiten
Minder dan 1km van het strand
Omschrijving
Verblijf in het sfeervolle Paliokaliva Village op Zakynthos. Word wakker met het geluid van vogels, proef lokale gerechten in het restaurant en laat de kinderen spelen in de knutselhoek of aan het zwembad. De gastvrije eigenaren maken het verblijf op dit park compleet. Huur een auto om de rest van h...
Paliokaliva Village
Wij zijn afgelopen juni 2.5 week met de kinderen (2 en 4 jaar) naar Paliokaliva village geweest op Zakynthos. Paliokaliva is een heel mooi onderhouden verblijf voor (jonge) gezinnen. Het fijne is dat je je eigen huisje hebt op een kleinschalig park. Maar tegelijkertijd is er de mogelijkheid om bij het restaurant rondom het zwembad heel goed te ontbijten, lunchen en dineren. Personeel is zeer vriendelijke en geeft goede lokale tips om het eiland te verkennen. Al met al een aanrader!
Prachtig mooie accommodatie! Schitterende tuin met rondom mooie en modern ingerichte huisjes. Alles zeer schoon en netjes. Zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt heel uitgebreid en smaakvol. Ook lunch en avondeten is een aanrader. We hebben hier bijna alle avonden gedineerd, simpelweg omdat we zo genoten van de kwaliteit! Wij zouden deze accommodatie iedereen aanbevelen. Ook de locatie is meer dan prima! Een auto huren is aan te bevelen, kan ook via de accommodatie zelf. Personeel zeer vriendelijk. Onze kinderen hebben ook enorm genoten. Naast het zwembad biedt de tuin ook ruimte om te spelen met andere kinderen.
Een sprookjesachtige oase tussen de olijfbomen in bohemian style gebouwd complex.Aan alles is gedacht om iedereen van groot tot klein te verwennen.kleine tipitentjes en tafeltjes met stoeltjes voor de kleintjes.Hangmatten en loungekussens voor de groten.geweldige keukenprinses die kookt met verse groentes en ingrediënten.heerlijk zeer uitgebreid ontbijt met uitzicht over de berg naar de zee.zeer vriendelijke en lieve vrouwen die graag meedenken en Alles doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.Wij vonden het eten beter in het restaurant van Paliokalifia dan in Tsivili .Prachtig eiland .mooie stranden.lieve mensen. Wel auto aan te raden.Ps de bedden waren zeer goed.De matrassen zijn bedekt met natuurlijke toppers (2) lagen .zalig.frisse lakens.zeer schoon.elke dag handdoek wissel.Ontbijt in huisje mogelijk.Tja 🤷♀️ Wat wens je nog meer.

Paliokaliva Village
Wat een geweldige accommodatie. Prachtige appartementen in authentieke huisjes met fraaie inrichting! Van alle gemakken voorzien en mooi centraal gelegen om het eiland te verkennen! De huisjes liggen in een mooie tuin vol met bloemen, bomen (heerlijke geuren), hangmatten en zitjes. Ook het zwembad met luxe ligbedden en uitzicht op zee was geweldig. Bar en restaurant bieden topkwaliteit! Anastasia en haar team zorgen voor een geweldig verblijf!
Prachtig domein! Goed onderhouden! Mooie, ruime huisjes! Authentiek ingericht. Van eigenares, receptioniste Elena, barmannen, … tot poetsvrouwen: iedereen super vriendelijk! Ik was een tandenborstel vergeten, en vroeg aan de eigenares als ze toevallig geen had, en zij is naar het dorpje gereden en een half uur later had ik een tandenborstel! En dat om 21 uur ;)Het merendeel van de gasten waren Nederlanders met kleine kinderen tussen 0 en 4 jaar. 's Morgens soms wat druk met huilende kinderen. Voordeel was wel dat de kindjes in het kinderbadje bleven, en het zwembad kinderloos was, zodat we baantjes konden trekken. Héél uitgebreid ontbijt!!! Restaurant is ook een aanrader!
Soort hotel
Kindvriendelijk | Beschikbaar |