Tolo I & II
- Airconditioning
- Animatie programma
- Sportfaciliteiten
Bekijk de beschikbaarheid
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie5 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 487 Ga naar accommodatie19 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 652 Ga naar accommodatie9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnHalf pensionp.p. vanaf€ 507 Ga naar accommodatie9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnIncl. transferIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 565
- Tanya Biezeno01-05-2017
- Daphne26-10-2016
Heerlijk plekje!
Ontzettend vriendelijke mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn en goede tips meegeven. De ligging van het hotel kan niet beter, prachtig uitzicht over zee. Het diner (buffet) was niet heel bijzonder, maar het ontbijt was voor Griekse begrippen zeer uitgebreid. Het plaatsje zelf was behoorlijk uitgestorven, de gezelligheid in het hotel maakte dat volop goed.
- corné en Erna23-09-2016
super gastvrij hotel
Prima uitvalbasis om dingen te doen/ bezichtigen in de nabijheid. Erg gastvrij, vriendelijk en behulpzaam personeel. Bij vertrek kregen we, van de eigenaar van het hotel, tips mee voor een mooie route naar onze volgende bestemming. We hadden problemen met de huurauto waarbij zij ons uitstekend hebben geholpen. En ze maken ook nog de lekkerste espresso freddo :-)
- Kolina05-08-2016
Een heerlijk hotel met prachtig uitzicht!
De ontvangst was hartelijk, de kamer prima met geweldig uitzicht op zee en eilandjes, golven onder het balkon, maakte het tot een heerlijke vakantie plek! Wij zijn drie nachten geweest, goede uitvalsbasis om van alles te doen en te bekijken, strand en restaurantjes op loopafstand. Bij vertrek kregen we, van de eigenaar van het hotel, tips mee voor een mooie route naar onze volgende bestemming. Zeker een aanrader!!
- Christina en Johan19-07-2015
Echt aan het strand
Behalve de vriendelijke bediening en het zalige ontbijt is het ook gewoon echt een prima hotel. Wij sliepen er 3 nachten, hadden gelukkig een kamer aan de zeekant en konden het niet beter treffen. De wifi was goed, de gastvrijheid uitstekend. De restaurants in de buurt zijn prima en goedkoop en met een goede winkel en supermarkt aan de overkant en strand voor de deur hoef je nergens heen. Als je dat toch wilt: de wegen naar de steden en archeologische attracties zijn prima en de gastheer gaf ons ook nog eens een kaart met een prachtige route naar Sparta en Mystras met tips voor onderweg. Echt geweldig, zeker voor die prijs.
Hotel Tolo I & II info
- 24-uurs receptieBeschikbaar
- HotelkluisBeschikbaar (1)
- LiftenBeschikbaar (1)
- CafeBeschikbaar (1)
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- VergaderruimteBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Wlan internetBeschikbaar
- Room serviceBeschikbaar
- WasserviceBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- WaterskiënBeschikbaar (1)
- WaterfietsenBeschikbaar (1)
- KinderanimatieBeschikbaar (1)
- Bananen bootBeschikbaar (1)
- JetskiënBeschikbaar (1)
- DuikenBeschikbaar (1)