Tijdelijk geen boekingskosten

Rhône - Alps
Avoriaz
Verwijder filters

Avoriaz

Veelzijdig gebied en goede sfeer
Door Leonie Taal op 02-02-2019

Met een groepsreis buiten het hoogseizoen voor een weekje wintersport naar Avoriaz en omgeving geweest. Het was mijn eerste keer in Frankrijk (terwijl ik een ervaren snowboarder ben) en het viel me alles mee! Ruim gebied, waarbij Avoriaz redelijk vlakke pistes heeft maar je ook naar de steilere pistes van Zwitserland kan skiën. Het dorpje Avoriaz was zelfs buiten het hoogseizoen nog levendig, alles is op loopafstand. ‘s Middags kun je apres skiën bij Folie Douce, en de club The Place is voor ‘s avonds the place to be.

Fantastisch
Door de Wilde op 01-02-2019

Geweldig centraal gelegen skidorp. Doordat het autovrij is ben je echt in een wonderland. In de ochtend stap je buiten je app en ski je zo de pistes op. Avoriaz bevind zich midden in de 600km pistes van le portes du valley dus je kan elke dag een andere lange tocht maken. Je skied zo naar Zwitserland wat het erg bijzonder maakt dat je in verschillende landen kan skiën.

Avoriaz voor wintersporters ideaal !
Door a boers op 25-01-2019

Wintersport verblijf in een leuk skidorp waar paarden de bagage rondbrengen en je geniet van prachtig uitzichten. Ideaal voor echte wintersporters die graag snel op de ski staan. Verschillend accommodaties bezocht, allemaal goed tot zeer goed. Als het een dag erg sneeuwt of minder goed weer is, is er voldoende te doen.

Ook kun je makkelijk met de grote gondel en een busrit van een kwartiertje tot een uur of tien in de avond naar Morzine. Bijna Oostenrijks gezellig dorp waar je kan winkelen lekker eten shoppen enz.....

Voor ons is Avoriaz een perfecte locatie voor een skivakantie.

Hoop alleen dat het daar door dit enthousiaste review niet te druk gaat worden.

Wat de ligging van Avoriaz vooral aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid om verschillende dagtochten per ski te maken. Naar Zwitserland of de prachtige bosroutes bij Les Gets. Wat ons betreft tot snel!!!!!!!!

Prachtig, fenomenaal
Door Nathalie op 17-01-2019

Prachtig gebied, mooie bergen!! Zekerheid van sneeuw!!! Je kunt van Frankrijk zo Zwitserland in skiën als je wilt Autovrijdorp😍 Gezelligheid in het dorp, vele leuke restaurantjes en cafés Piste aan het hotel In 1 woord, fenomenaal 😍

Een ski vakantie om niet te vergeten, aanrader!
Door Robert visser op 10-01-2019

Een prachtig gebied wat tot half april er geweldig bij ligt. Vorig jaar was bet 10 graden warmer dan normaal, zelfs nu was het nog heel goed te doen.

Leuk autovrij skidorp
Door Alice op 28-01-2018

Avoriaz is een super leuk autovrij dorp waar we elke dag starten om te skieen, erg leuk dat je dwars door het dorp skiet op weg naar de gondel ( prodance express) onze kleinzoon (4 jaar) had skiles bij de esf en ik moet zeggen ondanks dat alles in het Engels of Frans ging vormde dit geen enkel probleem. Prima skischool met heel veel goede uitleg aan de kids, we hadden aardig wat negatieve dingen gelezen over de skischool maar onze ervaring was echt toppie👍Per groep minimaal 2 leraren eerste dagen op 12 kids 4 man begeleiding. Kortom Avoriaz samengevat een heel leuk houten skidorp met een hele leuke dorpskern waar je herhaaldelijk door een arreslee word ingehaald.