/Frankrijk/Provence - Alpes - Cote d'Azur

Vakantie Port Grimaud

50regiopages city-inspiration-photos Port-grimaud-en-grimaud

Welkom in het nieuwe Venetië! De pastelkleurige huizen en de vele kanalen die door de stad lopen maken Port Grimaud een hele bijzondere stad. Verken overdag de stad per boot en loop ’s avonds langs de haven om een lekker restaurantje uit te zoeken.

Populair
Frankrijk
Provence - Alpes - Cote d'Azur
Over Port Grimaud

Welkom in het nieuwe Venetië! De pastelkleurige huizen en de vele kanalen die door de stad lopen maken Port Grimaud tot een hele bijzondere stad. Verken overdag de stad per boot en loop ’s avonds langs de haven om een lekker restaurantje uit te zoeken. De romantiek spat ervan af. De grote steden in de buurt zijn daarnaast ideaal voor leuke daguitjes tijdens je vakantie in Port Grimaud.

Een bijzondere badplaats aan de Côte d'Azur

Port Grimaud ligt in het uiterste hoekje van de baai tussen Saint-Tropez en Sainte-Maxime. Vanuit de haven geniet je van het uitzicht op de Franse Alpen en op de luxe haven van Saint-Tropez. De stad ligt in een bebost en heuvelachtig landschap, die te voet goed te verkennen is. De pastelkleurige gebouwen, de groene omgeving en het helderblauwe water geven een zomers gevoel tijdens een vakantie in Port Grimaud. Hou je dan ook niet in om je handdoek uit te leggen op het strand van Port Grimaud voor een zomers middagje.

Ook duikers zitten goed in Port Grimaud, want je vindt hier bijzondere schepen en onderzeeërs op de bodem van de oceaan. Ook zwemmen er prachtige maanvissen in het azuurblauwe water. Zeker de moeite waard dus om de onderwaterwereld te gaan verkennen tijdens je vakantie in Port Grimaud.

Ontdek de steden en dorpen in de omgeving

Port Grimaud ligt aan de Côte d’Azur, een van de populairste regio’s voor een vakantie in Frankrijk. En dat is niet voor niets, want in de omgeving van Port Grimaud vind je zowel pittoreske dorpjes als luxueuze steden. Zo liggen de populaire plaatsen Fréjus, Cannes en Nice binnen bereik. Nice is hiervan de verst gelegen stad en ligt op zo’n 1,5 uur rijden.

Ook dichterbij vind je een aantal leuke plaatsen om te bezoeken tijdens je vakantie in Port Grimaud, zoals het plaatsje Grimaud. Klim naar het hoogste punt van Grimaud, waar de ruïne ligt van een kasteel uit de 11e eeuw. Iets verder naar beneden ligt de Pont des Fées. In de omgeving van deze brug kun je prachtige wandelingen maken langs watervallen en stromende beekjes. Binnen een kwartier ben je hier met de auto, maar je kunt er ook naar toe lopen vanaf Port Grimaud. Dit is ongeveer een uur wandelen. Saint-Tropez en Sainte-Maxime liggen ook in de buurt en zijn beiden een bezoekje waard tijdens je vakantie in Port Grimaud.

En is Port Grimaud een leuke vakantiebestemming voor jou? Neem een kijkje tussen ons aanbod en ontdek of er een geschikte accommodatie voor je tussen zit.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.