Vakantie in Draguignan
Reviews over Draguignan
Review toevoegen- 9DUVAL02-09-2014
Très belle région ensoleillée
RapporterenVivement qu'on puisse revenir !
augustus 2014
- 10Veronique12-08-2014
super belle ville
Rapporterensuper belle ville , beaucoup de chose a decouvrir
je la conseil vivement
- 10Uitgaanslevenn
- 10Cultuur
- 10Omgeving
- 10Sfeer in stad
- 10Zorg voor natuur
augustus 2014
- 6c.pierik27-08-2012
provinciestad met kleine industrie en logistiek
RapporterenHier geweest vanuit castelanne , provinciestad met veel lokale industrie en logistieke centrum, centrum is klein en weinig sfeervol , plaatsen als callas en bergamon zijn op de route er naar toe wel leuke provence plaatsjes om te zien. Draguignan is geen toeristische bestemming
- 6Uitgaanslevenn
- 8Omgeving
- 7Sfeer in stad
Gereisd met partner in juli 2012
- 5marieke_baas16-08-2012
Viezig stadje, echt leuk centrum nooit gevonden
RapporterenWij zijn in Draguinan geweest als dagtochtje vanuit de Verdon. Het centrum hebben we nooit gevonden of het moet het voetgangersgebied zijn waar we gelopen hebben. Dat was echt niet de moeite waard. Er zijn in de Provence veel leukere plaatsen om te bezoeken. Bijv. Aix-en -Provence. Iets groter maar een hele leuke stad met echt gezellige pleintjes en veel dingen te doen
- 5Omgeving
- 4Sfeer in stad
juli 2012
- 6Stefan12-08-2012
Saai
RapporterenDraguignan maakte op ons een saaie indruk. Er is eigenlijk niks te beleven en qua winkels stelt het niet veel voor. Geen aanrader dus.
- 6Omgeving
- 5Sfeer in stad
augustus 2012
- 8PHILIPPON yves10-01-2012
la ville de draguignan .
Rapporterenla ville est tres accueillante et les marchés sont super.
- 7Uitgaanslevenn
- 7Cultuur
- 7Omgeving
- 8Sfeer in stad
januari 2012
- 8fam.olofsen06-11-2011
Gezellig Provenciaals
Rapporterenleuke stad met winkeltjes, terrasjes en een leuke markt.
- 7Uitgaanslevenn
- 10Omgeving
- 9Sfeer in stad
augustus 2011
- 8Peter en Moniek (met vrienden)30-07-2008
Alles in één!
RapporterenPrima stad met ca 30.000 inwoners. Relatief dicht bij het strand (±30 km) maar ook dicht bij de Gorgue du Verdon (±25 km) met bijbehorend meer etc. Gezellige winkelstraten en prima open (vol met eettenten) marktplein.
- 8Uitgaanslevenn
- 9Omgeving
Gereisd met familie in augustus 2007
- 8Rick de Koster18-08-2006Rapporteren
Leuk provinciaal dorp/stadje met gezellig druk centrum. In spitsuur (na 4 uur) kan er her en der een "file" staan op de aanvoerweg naar Draguignan.
- 8Uitgaanslevenn
- 7Cultuur
- 8Omgeving
Gereisd met familie in augustus 2003
- 8Inge05-08-2006Rapporteren
Gezeli stadje, leuk plein, grote markt op woensdag en zaterdag ochtend. Wij zaten zelf in Trans en Provence, een paar minuutjes vanaf Draguignan in een prive woning met eigen zwembad. He-le-maal top! We zijn er nu voor het 2e jaar achtereen geweest.
- 9Omgeving
Gereisd met familie in juli 2006