Jouw filters

Kaart
Je hebt geen filters geselecteerd

Reviews over Granges-sur-Vologne (Vosges)

 • 9

  Heerlijk

  Eline, 22-2-2017
  Zeer vriendelijke campingbaas, goede en nette faciliteiten en een schitterend opgebouwde camping met grote plaatsen midden in de natuur. Het feit dat je ook gewoon een vuurtje mag maken op je plek is helemaal geweldig!
 • 8

  Gezellig

  Nienke, 20-2-2017
  Het is een gezellig dorpje. Vooral de straat met alle souvenirwinkeltjes is erg leuk. Voor mijn broertjes erg interessant vanwege het grote aanbod zakmessen. Je hebt er niet langer dan een dag nodig, het is maar een klein dorpje.
 • 8

  Voor herhaling vatbaar

  Sven DV, 18-2-2017

  Het onthaal en de vrije keuze, je hebt echt inspraak over je plaats. Er zijn zeer rustige plaatsen, maar ook veel familiale plaatsen. Wij kozen voor rust net naast het visvijvertje met uitzicht over velden en bossen. In die bossen mag je dan spelen, hout sprokkelen voor je kampvuurtje 's avonds. Die kampvuurtjes in oude autovelgen zijn zo gezellig en sociaal! Verder lekker restaurantje, proeverijen, een voldoende zwembadje ... alleen de animatie (voor ons niet van toestemming) was compleet ondermaats.

  Wat was niet goed: asociale kampeerders. Als je wil (leren) gitaarspelen, goed, maar niet van 'smorgens vroeg en niet uren aan een stuk! Er zijn geen duidelijke regels. Het zwembad is voldoende, maar niet voor matrassen, bootjes, ... stond aangegeven, maar werd niet opgetreden. Grootste minpunt was de gevaarlijk loslopende hond, de witte, niet de bruine. Vakantie is afgeloten met een beet.

  Maar de + wint van de -, een leuke sociale familiecamping!

 • 9

  Prachtige natuur

  klm-ster, 25-6-2016
  Heerlijke omgeving et in de directe omgeving veel te doen.
 • 8

  Leuk stadje

  Mariette Streefland, 26-10-2015

  Goede uitvalsweg naar alle mooie en interessante stekken en stadjes van de Vogezen.

  Midden in het Regionale natuurpark van de Hoge Vogezen.

Granges-sur-Vologne (Vosges) scoort een 7,8 uit 10, op basis van 65 reviews
Advertentie
Advertentie