Vakantie Canet-en-Roussillon
Canet-en-Roussillon is dankzij het strand Canet-Plage dé plek om te genieten van een ontspannen vakantie. Niet alleen voor ontspanning ben je hier aan het juiste adres, ook sportievelingen en nachtbrakers kunnen hier volop genieten van hun vakantie.
10 accommodaties

Le Paradis à Canet - Superbe T2 piscine, tennis, climatisation, parking privé

Joli T2 Mezzanine- Saphir 20
Les Fontaines
Canet-en-Roussillon
Voor de 2e keer op camping ma prairy. Een middelgrote camping, met de lidl om de hoek. Ideaal voor de dagelijkse boodschapjes. Ook 't restaurant is prima, al vonden we de menu kaart wat beperkt. Verder is de A9 ook vlak bij, waardoor je makkelijk andere plaatsen kan bezichtigen. Al blijven de toeristische routes wel 't leukst. Wij komen volgend jaar zeker terug.
Heel erg leuk centrum. Lange boulevard en s'avonds is er een leuke markt. Op het plein staat een geweldig grote draaimolen. 6 rondjes 10 euro valt dus reuze mee. Verder rijd er een leuk treintje door het centrum. Ook zijn wij in het Aquarium geweest. Niet heel groot loop je met 45 min door heen. Stranden zijn hier heel erg breed, en veel beach clubs te vinden. Reastaurant Blue Lagoon midden in het centrum is een aanrader om te eten, niet zo groot als op het grote plein.
je gaat naar canet vanwege camping Le Brasilia, niet vanwege het plaatsje zelf. dat is niet heel bijzonder. Het strand oogt ruim en schoon, verder betreft het een doorsnee strand boulevard.
Collioure is een aanrader (wel erg toeristisch) en we hebben een mooi ritje naar Spanje gemaakt. Strand richting St Cyprien is qua drukte en parkeergelegenheden beter te doen dan het strand in het centrum van Canet Plage. En hier zie je misschien ook nog flamingo's in het tegenover gelegen natuurpark. Het aquarium is een tegenvaller maar ze hebben plannen om uit te breiden. Verder erg druk in het centrum maar daar is geen ontkomen aan in het hoogseizoen. Gelukkig lag onze camping niet middenin de drukte...