Jouw filters

Kaart
Je hebt geen filters geselecteerd

Reviews over Calvi

 • 8

  Wat een topstadje

  Familie van vijf, 12-8-2017
  Van alle stadjes die we gezien hebben de afgelopen jaren staat Calvi wel op nummer 1. Ontzettend gezellig, een hoop winkeltjes en genoeg leuke restaurantjes. De haven is heel gezellig in de avond. Leuk om door de haven te lopen en de boten te bekijken. De winkeltjes zijn tot middennacht open en het bruist enorm. Ruime parkeerplekken onderaan de stad, je loopt direct de winkelstraat in. Het strand van Calvo is ook leuk. Je hebt uitzicht op de citadel aan de ene kant en de bergen aan de andere kant. Snorkelen hebben we op leukere plekken gedaan, maar zwemmen was top. Zelfs in augustus nooit te druk.
 • 9

  Mooie stad met prachtige vesting.

  Mw. AT, 15-9-2016

  Calvi heeft een prachtige oude vesting die al van verre te zien is en over de baai uitkijkt. Het ligt aan een mooie baai met zandstrand met volop eet- en drinkgelegenheden en strandfaciliteiten. De baai loopt langzaam af dus lekker warm en ook geschikt voor kinderen.

  Voor 's avonds zijn er veel terrasjes en eetgelegenheden rond de jachthaven en op de verschillende pleinen. Ook de winkeltjes zijn leuk ('s avonds open). Langs de baai loopt een treintje dat meerdere stranden aandoet.

 • 7

  Mooi

  Margot, 9-9-2015
  Calvi is een gezellig stadje, er is een haven waar restaurants aanliggen en je over het water uitkijkt als je daar zit, leuke bovenstad. Maar ik vond het stadje L'Île -Rousse wat enkele km verderop ligt, mooier en gezelliger.
 • 8

  Mooie stad

  Marc Kemps, 4-9-2015
  Typisch Corsicaanse havenstad. Nogal toeristisch ingesteld, maar niet echt overdreven.
 • 9

  Vrij grote stad met leuke winkelstraatjes.

  Sofieenwim, 22-7-2015
  Genummerde wandeling naar de te bezichtigen punten. Mooi uitzicht. Oud stadsdeel. Gezellige winkelstraatjes. Leuk haventje met terrasjes. Geen aangename supermarkten want veel en veel te druk.
Calvi scoort een 8,5 uit 10, op basis van 78 reviews
Advertentie
Advertentie